HBO | The Last Of Us: Νέα Promo Posters με το καστ της σειράς!

    Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO «χτίζει» αργά και βασανιστικά το hype της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής προσαρμογής του ομώνυμου τίτλου της Naughty Dog, αποκαλύπτοντας το βασικό καστ μέσα από νέες…

    the-last-of-us-hbo-tv-2
    Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO «χτίζει» αργά και βασανιστικά το hype της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής προσαρμογής του ομώνυμου τίτλου της Naughty Dog, αποκαλύπτοντας το βασικό καστ μέσα από νέες αφίσες (Promo Posters).
    Είκοσι χρόνια μετά την επιδημία που κατέλυσε τον πολιτισμό, οι επιζήσαντες κρατιούνται στη ζωή μέσα σε ζώνες σκληρής καραντίνας, ενώ έξω στην πόλη περιτριγυρίζουν αδίστακτοι τυχοδιώκτες αλλά και αληθινά τέρατα, άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεταμορφωθεί από έναν μεταλλαγμένο μύκητα. [gallery columns="2" ids="91995,91994"] Σε αυτό το εφιαλτικό σκηνικό, ο Joel (Pedro Pascal) αγωνίζεται καθημερινά για τη δική του επιβίωση. Στην πορεία συναντά την Ellie (Bella Ramsay), η οποία αναζητά την ομάδα αντίστασης των Fireflies – και τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο για αυτούς τους δύο… [gallery columns="4" ids="91993,91992,91991,91990"] Στο εν λόγω εγχείρημα συμμετέχουν οι Neil Druckmann (Creative Director/συγγραφέας του «The Last Of Us») και Craig Mazin (συγγραφέας/παραγωγός της βραβευμένης μίνι σειράς «Chernobyl»), οι οποίοι υπογράφουν το σενάριο, ενώ η παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Carolyn Strauss με τον Evan Wells (Πρόεδρος της Naughty Dog) διαχειρίζονται το εκτελεστικό κομμάτι. [gallery columns="4" ids="91986,91987,91988,91989"] Στο πλευρό των Pedro Pascal και Bella Ramsey συμπρωταγωνιστούν οι Gabriel Luna (ως Tommy), Anna Torv (ως Tess), MerleDandridge (ως Marlene), Nico Parker (ως Sarah), Murray Bartlett (ως Frank) και ο Nick Offerman (ως Bill). Για την ιστορία, το «The Last Of Us» έχει κερδίσει περισσότερες από 240 διακρίσεις και βραβεία «Game of the Year» από ποικίλα μέσα δημοσιογραφίας. Έχει πουλήσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια αντίτυπα στις κονσόλες PS3/PS4, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε και το remake του για το PS5. Βρες Smart TVs σε όλες τις διαστάσεις και τεχνολογίες, εξοπλισμό Home Cinema και αξεσουάρ στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr, για αγαπημένες σειρές, ταινίες και περιεχόμενο από κορυφαίες VoD (Video on Demand) πλατφόρμες.