LG: Επεκτείνει την προωθητική ενέργεια του δωρεάν Apple TV+

    Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την επέκταση για έναν επιπλέον μήνα, της ειδικής προωθητικής ενέργειας για την αγορά LG Smart TVs 4K & 8K. Συγκεκριμένα, η προωθητική ενέργεια κατά την οποία ο…

    AppleTV-Offer-Extend-Main
    Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την επέκταση για έναν επιπλέον μήνα, της ειδικής προωθητικής ενέργειας για την αγορά LG Smart TVs 4K & 8K.
    Συγκεκριμένα, η προωθητική ενέργεια κατά την οποία ο αγοραστής μιας LG Smart 4K & 8K TV αποκτούσε - ως δώρο από την εταιρεία - 3 μήνες δωρεάν Apple TV ήταν προγραμματισμένη να λήξει στις 13 Φεβρουαρίου, αλλά επεκτείνεται μέχρι και τις 13 Μαρτίου του 2022. Η προσφορά, που τρέχει σε περισσότερες από 80 χώρες, αφορά όλες τις τηλεοράσεις LG 8K & 4K και συγκεκριμένα τα μοντέλα από το 2016 έως και το 2021. [caption id="attachment_74307" align="alignnone" width="640"] Image Credit: © 2009-2022 LG Electronics[/caption] Οι LG OLED τηλεοράσεις, χάρη στην τεχνολογία αυτοφωτιζόμενων pixel μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία, καθώς παρέχουν μοναδικό ρεαλισμό και ποιότητα εικόνας. Με αποδόσεις που αγγίζουν την τελειότητα, οι χρήστες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν το περιεχόμενο, ακριβώς όπως το εμπνεύστηκε ο δημιουργός του, χάρη στο FILMMAKER MODE™, που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τις αρχικές διαστάσεις, τα πρωτότυπα χρώματα και τους αρχικούς ρυθμούς καρέ. Παράλληλα, ο λιτός σχεδιασμός τους, τις κάνει να μοιάζουν με έργα τέχνης, ομορφαίνοντας κάθε χώρο. Επιπλέον, αποτελούν και μια ιδανική επιλογή για κάθε gamer χάρη στην τεχνολογία Game Optimizer, που προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού, για πραγματικά άψογα γραφικά. Τέλος, η πρόσβαση στο Apple TV+, σημαίνει ότι οι θεατές έχουν χιλιάδες προγράμματα, για κάθε προτίμηση στην διάθεσή τους. Με πληροφορίες από το επίσημο ΔΤ της LG Electronics (LG). Όρους και προϋποθέσεις για την προωθητική ενέργεια θα βρείτε εδώ.