#YourNewNormal: Η Samsung αλλάζει τον τρόπο που ζούμε!

    Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 @ 07:15 - Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Tempodrom στο Βερολίνο, η Samsung παρουσίασε νέα καινοτόμα προϊόντα, θέλοντας να αποδείξει…

    YNN6
    Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 @ 07:15 - Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Tempodrom στο Βερολίνο, η Samsung παρουσίασε νέα καινοτόμα προϊόντα, θέλοντας να αποδείξει πως όταν η τεχνολογία «συναντά» τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, υπέροχα πράγματα συμβαίνουν! Ανοίγοντας το event της κορεατικής κατασκευάστριας, ο David Lowes, Chief Marketing Officer στη Samsung Electronics Europe, δήλωσε ότι η καινοτομία της Samsung εμπνέεται από τους καταναλωτές και είναι σχεδιασμένη για να κάνει άμεσα τη διαφορά, μία καινοτομία η οποία βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα κατασκευής , την έξυπνη συνδεσιμότητα και την κατάκτηση του «αδύνατου», δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες των καταναλωτών και αλλάζουν την καθημερινότητα τους. Τον κο. Lowes διαδέχθηκαν στη συνέχεια αρκετα στελέχη της Samsung, αποδεικνύοντας ότι το moto #YourNewNormal δεν επιλέχτηκε τυχαία.

    Νέα lifestyle πρότυπα 

    Με συνεργασίες που επιτρέπουν στην τεχνολογία της να θέτει διαρκώς νέα πρότυπα, η Samsung ενισχύει το πορτφόλιο των οικιακών της συσκευών, παρουσιάζοντας νέες τηλεοράσεις, όπως η εντυπωσιακή "The Frame" αλλά και η QLED Q8F - η επίπεδη ουσιαστικά εκδοχή της κυρτής κυρτού Q8C. Η Q8C θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 55 και 65 ίντσες, διευρύνοντας την ευρωπαϊκή γκάμα της εταιρείας στα 14 QLED μοντέλα τηλεοράσεων (κυρτών/επίπεδων), με διαστάσεις από 49 έως 88 ίντσες. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το επιβλητικό 49" CHG90 QLED Gaming Monitor, το μεγαλύτερο ultra-wide 32:9 QLED gaming monitor (3840 X 1080 px), το οποίο έρχεται με τεχνολογία Quantum Dot, HDR, AMD Radeon FreeSync 2, ταχύτητα 1ms MPRT, γωνία θέασης 178°(H)/178°(V) και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Όσον αφορά τον τομέα των τηλεοράσεων, η Samsung ανακοίνωσε και μία νέα συνεργασία με τις εταιρείες Panasonic και 20th Century Fox, μέσω της οποίας επιθυμεί να αναπτύξει την τεχνολογία εικόνας HDR10+ (η οποία μάλιστα θα προσφέρεται και ως loyalty free, θα είναι δηλαδή δωρεάν προς όλους τους ενδιαφερόμενους game developers και τα κινηματογραφικά στούντιο).

    Το έξυπνο σπίτι, εξυπνότερο!

    Με ανανεωμένο λογισμικό αλλά και μεγαλύτερη συμβατότητα προς τις «έξυπνες» συσκευές και διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, η Samsung βελτιστοποιεί τις ικανότητες του Samsung Smart Hub και των SmartThings, εγκανιάζοντας μία νέα εποχή στο ΙοΤ. Η καθημερινότητα μεταμορφώνεται και ο τρόπος ζωής βελτιώνεται με τη χρήση νέων συσκευών, οι οποίες εξοικονομούν στους κατόχους τους χρόνο και χρήμα, όπως το νέο QuickDrive πλυντήριο και η ασύρματη POWERstick PRO σκούπα.

    Wearable Wellness

    Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι οι wearable υλοποιήσεις κατέχουν σημαντική θέση στο οικοσύστημά της, η Samsung παρουσίαση τρεις νέες συσκευές, τα Gear Fit 2 ProGear Sport και IconX 2018, δίνοντας έμφαση στην αυτονομία, την ευελιξία και την αντοχή τους, συνδυάζοντας το νέο hardware με το εξαιρετικό λογισμικό των Spotify, Under Armour και Speedo. Με ισχυρή αδιαβροχοποίηση, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και βέλτιστη αλληλεπίδραση με άλλες έξυπνες συσκευές αλλά και με το Διαδίκτυο, η εταιρεία βλέπει τις συσκευές αυτές ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και όπως λέει και η ίδια, δεν μπορεί να την φανταστεί χωρίς αυτές. Η εντυπωσιακή εκδήλωση έκλεισε με ένα πάρτι, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποια hands-on (κυρίως σε demo συσκευές) αλλά και να συνομιλήσουμε με στελέχη της Samsung, σχετικά με τις νέες καινοτόμες υλοποιήσεις της εταιρείας.