WLGaming: Πρωταθλητές του Greek Legends League για 4η συνεχόμενη φορά!

    Πρωταθλήτρια του Greek Legends League για το Summer Split 2020 (Online) για 4η συνεχόμενη φορά, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, η WLGaming Esports κατέκτησε την κορυφή και πήρε την πρόκριση…

    WLG-2020SSW-Main-2
    Πρωταθλήτρια του Greek Legends League για το Summer Split 2020 (Online) για 4η συνεχόμενη φορά, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, η WLGaming Esports κατέκτησε την κορυφή και πήρε την πρόκριση για το European Masters 2020 Summer, όπου μαζί με την πρωτιά θα διεκδικήσει και το χρηματικό έπαθλο των 100.000+ ευρώ! WLGaming Esports και Intrepid Fox Gaming ήρθαν για άλλη μία φορά αντιμέτωποι στο Μεγάλο Τελικό, με το ρόστερ των πρωταθλητών να διαμορφώνεται ως εξής:
    • Ice Breaker (Dimitris Chatzitsobanis): Top
    • Fallen (Viktor Kordanovski): Jungle
    • Paris (Outsis-Dimitriadis): Mid
    • Bananitoo (Nikolaos Fakis): Bot
    • Mersa (Mertai Sari): Support
    Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, ελέω πανδημίας, η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στο στούντιο της Cosmote TV Productions και οι παίκτες συναγωνίστηκαν από τα σπίτια τους. Ο τελικός ξεκίνησε με έναν από τα πιο δυνατά match που έγιναν ποτέ: base race και για τις δύο πλευρές! Στο δεύτερο παιχνίδι η WLGaming, με τον απίστευτο 17χρονο Mersa (Axe Greece MVP του τελικού) και το baron steal του Fallen, έκανε την ανατροπή και κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στο τρίτο παιχνίδι οι παίκτες της Fox αντέδρασαν και πήραν ένα εύκολο σχετικά match για αυτούς, κάνοντας το 2-1. Στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι, οι παίκτες της WLGaming δώσανε ρεσιτάλ στο Draft Phase, κάνοντας την έκπληξη στα picks με Malphite για τον Icebreaker και Galio για τον Pari, κάτι το οποίο σίγουρα δεν περίμεναν οι αντίπαλοι. Το combo Malphite και Galio δεν έδωσε καμία επιλογή στους πάικτες της Fox, διαμορφώοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα της WLGaming. [caption id="attachment_58060" align="alignnone" width="900"] Πρωταθλητές για 4η φορά οι WLGaming Esports![/caption]

    Πως νιώθεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

    • Icebreaker (WLG Toplaner): Ένας πολύ καλός τελικός με back and forth καταστάσεις και για τις δύο ομάδες. Παίξαμε σαν ομάδα για άλλη μια φορά και κατακτήσαμε ξανά το πρωτάθλημα! 2ο συνεχόμενο για μένα προσωπικά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.
    • Anonpsycko (WLG Head Coach )4ος συνεχόμενος τελικός και 4η συνεχόμενη πρωτιά για μας! Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη μας παρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αυτο το Split με τις αναγκαστικές αλλαγές στο jungle role. Στις 24 του μήνα αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας στο EUmasters και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να κάνουμε ενα "miracle run" για την 8αδα. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και θα πρέπει κοιτάξουμε στα ίσα τις δυνατές ομάδες της Ευρώπης αν θέλουμε να πετύχουμε καποια διάκριση.
    Η WLGaming Esports (We Love Gaming) είναι ένας esports οργανισμός οπού ξεκίνησε το 2015 και εξελίσσεται συνεχώς ως τον οργανισμό με τις περισσότερες επιτυχίες αλλά και την μεγαλύτερη κοινότητα σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα μέλη της έχουν σημειώσει εξαιρετικές διακρίσεις σε Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό, όπως: Paladins Premier League LAN στην Αμερική, PUBG GLL Main LeagueClash Royale Europe ενάντια σε κορυφαίες ομάδες και στις τρεις περιπτώσεις όπως FnaticFaze ClanSK GamingG2 Esports κ.α., με μεγαλύτερη διάκριση την πρόκριση στο EU Masters (τη 2η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη μετά το LEC) ως πρωταθλητές Ελλάδος. Η ομάδα της WLGaming Esports αγωνίζεται με τα high-end Gaming PCs της σειράς Turbox-X Nemesis και τα διακριτικά του Πλαισίου, η κουλτούρα του οποίου είναι συνυφασμένη με το gaming – αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τα esports, διοργανώνοντας, στηρίζοντας και λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα και μικρά events (Plaisio Gaming Nation, Xbox Arena by Plaisio, Intel Extreme Masters, League of Legends Greek Championship, F1aXion κα.).Τον Τους αγώνες του τελικού - τους οποίους θα βρείτε εδώ - παρακολούθησαν ταυτόχρονα περισσότεροι από 13.000 θεατές (concurrent viewers).