Twitter: Έφαγε μήνυση για απλήρωτα... ενοίκια!

    Η California Property Trust, ιδιοκτήτρια του κτιρίου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Twitter, μηνύει την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης του Elon Musk επειδή δεν κατέβαλε ενοίκιο ύψους 136.250…

    Twitter-NoRent-1
    Η California Property Trust, ιδιοκτήτρια του κτιρίου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Twitter, μηνύει την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης του Elon Musk επειδή δεν κατέβαλε ενοίκιο ύψους 136.250 δολαρίων!
    Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία προειδοποίησε την Twitter στις 16 Δεκεμβρίου πως η μη καταβολή του οφειλόμενου ενοικίου για τον 30ο όφορο του κτηρίου Hartford εντός 5 ημερών θα καθιστούσε αυτόματα και αθέτηση της μίσθωσης. Σε καταγγελία που υποβλήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Σαν Φρανσίσκο, η California Property Trust επισημαίνει ότι η Twitter δεν συμμορφώθηκε με την εντολή. Πρόσφατο ρεπορτάζ των New York Times αναφέρει ότι τις τελευταίες εβδομάδες η Twitter είχε σταματήσει να καταβάλει ενοίκια για όλα τα γραφεία της ανά την υφήλιο, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα. H γνωστή εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης έχει δεχθεί μία ακόμα μήνυση, αυτή τη φορά για χρέη 197.725 δολαρίων, τα οποία αφορούν έξοδα από τις πτήσεις τσάρτερ που έκανε ο ίδιος ο Musk κατά την πρώτη εβδομάδα του ως νέος ιδιοκτήτης και CEO. Την ίδια χρονική περίοδο υπάρχουν αναφορές ότι μετέφερε πάνω από «μισή ντουζίνα» δικηγόρους από την SpaceX για να ενισχύσει τη νομική ομάδα της Twitter.