Turbo-X TV: 10 χρόνια καινοτομίας!

  Οι Turbo-X TV γιορτάζουν 10 χρόνια και σε καλούν σε ένα μεγάλο πάρτι ποιοτικού ήχου και εικόνας! Έλα μαζί μας σε ένα γρήγορο ταξίδι στο παρελθόν και μια βουτιά στο μέλλον της οικιακής διασκέδασης!

  10 Years Turbo-X Key Visual

  Μπορεί τα pixels από μόνα τους να μην είναι τίποτα παρά φωτεινές τελείες σε ένα πάνελ. Όμως όλα μαζί σχηματίζουν τις εικόνες με τις οποίες γελάμε, κλαίμε, ενθουσιαζόμαστε ή θυμώνουμε. Με τον ίδιο τρόπο οι 1.000.000 τηλεοράσεις Turbo-X σε σπίτια και επιχειρήσεις συνθέτουν το μωσαϊκό ενός αγαπημένου brand στην Ελλάδα.

   

  Το 2014 το πρώτο μοντέλο τηλεόρασης Turbo-X έκανε την εμφάνισή του στα καταστήματα Πλαίσιο, δείχνοντας πως η κορυφαία ποιότητα στην εικόνα και τον ήχο δεν είναι απαραίτητα προνόμιο των ακριβότερων μοντέλων.  Έκτοτε, οι Turbo-X TVs έμειναν σταθερά στην καρδιά των καταναλωτών, αναδεικνύοντάς τες ως το τρίτο δημοφιλέστερο brand στην Ελλάδα σήμερα.

   

  All past and current Turbo-X TVs around the LOGO

   

  Αυτό δεν είναι τυχαίο: η συνεχής δίψα για εξέλιξη που είναι στο DNA τόσο του Πλαισίου όσο και του brand Turbo-X, έφερε τις τελευταίες τεχνολογίες στις καλύτερες τιμές, προσφέροντας τις πλέον VFM λύσεις. Ιστορικά, οι Turbo-X TVs ακολουθούσαν όλες τις εξελίξεις: Από τις απαραίτητες όπως ήταν το Full High Definition και το ψηφιακό σήμα μέχρι τις… λιγότερο πετυχημένες όπως το στερεοσκοπικό 3D.

   

  A man watching in a blue room

   

  Πλέον διατίθενται μοντέλα με κορυφαίες τεχνολογίες πάνελ OLED, Mini-Led και QLED, σε αναλύσεις που αγγίζουν το 4K. Μπορούν να ικανοποιήσουν τους καθημερινούς, αλλά και τους πιο απαιτητικούς χρήστες όπως σινεφίλ και gamers! Διαθέτουν μοναδική πιστότητα χρώματος, αφού είναι εργοστασιακά ρυθμισμένες για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Υποστηρίζουν μεγάλη αντίθεση και HDR για ακόμα πιο καθαρή εικόνα και λεπτομέρεια, αλλά και υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης για ομαλότερη εικόνα. Η οπτική απόλαυση είναι δεδομένη!

   

  A couple where a man points at super mario on Turbo-X TV

   

  Φυσικά, δεν απουσιάζουν smart μοντέλα, με λειτουργικά συστήματα Google TV και VIDAA που επιτρέπουν στις τηλεοράσεις Turbo-X να σπάσουν τα όρια στο τι μπορεί να κάνει μια σύγχρονη τηλεόραση και να σε βάλει στο κέντρο της εμπειρίας.  Έχεις στα χέρια σου εκατοντάδες επιλογές σε apps, όλες τις πλατφόρμες streaming, ακόμα και επιλογές διαχείρισης για το έξυπνο σπίτι σου απ’ ευθείας από την TV!

   

  A Turbo-X TV with sound graphics

   

  Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον ήχο φυσικά, ο οποίος πλέον είναι δυνατός, ψηφιακός και συμβατός με Dolby Atmos και DTS. Έτσι, γίνεσαι το επίκεντρο της δράσης και σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τις ταινίες, τις σειρές και τα παιχνίδια σου όπως ποτέ άλλοτε!

   

  A Turbo-X Tv sitting on a luxury room

   

  Με πληθώρα διαφορετικών designs, μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε σπίτι αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Εξ’ άλλου δεν είναι μόνο τα νοικοκυριά που εμπιστεύονται την Turbo-X αλλά και οι επαγγελματίες. Τα ελάχιστα, έως ανύπαρκτα, περιθώρια και ο λεπτός σχεδιασμός (slim and frameless) εγγυώνται πως θα βρουν την θέση τους σε χώρους υψηλής αισθητικής, χωρίς παραχωρήσεις στην λειτουργικότητα. Φυσικά, για όσους χρειάζονται φορητότητα, όπως pop-up stores και εκθέτες, υπάρχουν τα εντυπωσιακότατα φορητά μοντέλα Turbo-X TV.

  Όλα τα παραπάνω έρχονται σε μεγέθη που θα ικανοποιήσουν από τις πιο cosy κρεβατοκάμαρες μέχρι 70” για πιο… μεγάλες συγκινήσεις.

   

  Full specrtrum of plaisio services for tvs

   

  Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα που κάνει τις Turbo-X TVs μοναδικές στο είδος τους και αυτό δεν είναι άλλο από τις υπηρεσίες! Από την στιγμή που αγοράζεις μια τηλεόραση Turbo-X έχεις πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών με την εγγύηση Πλαίσιο! Από την μεταφορά της στον χώρο σου, την τοποθέτηση και την αρχική της ρύθμιση μέχρι την βαθμονόμηση από ειδικούς και την εγγύηση καλής λειτουργίας, το Πλαίσιο είναι εδώ, είναι δίπλα σου με 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Κυρίως, κατανοεί τις ανάγκες σου όπως κανένας άλλος όσον αφορά την τεχνολογία.

   

  Σε όλα τα παραπάνω η κινητήρια δύναμη… είσαι εσύ! Η δικιά σου δίψα για νέες τεχνολογίες, τις έφερε στις Turbo-X TVs και μάλιστα σε προσιτή τιμή. Τεχνολογίες που απαντώνται σε μοντέλα μεγαλύτερων και ακριβότερων κατασκευαστών, υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την ηρεμία σου και την μέγιστη απόλαυση της τηλεόρασής σου.

   

  10 χρόνια Turbo-X TV και πάμε για πολλά, πολλά περισσότερα, μαζί!