Τι διαβάσατε περισσότερο το 2018

    To 2018 είναι μια χρονιά με πλούσια τεχνολογική ειδησεογραφία και πάρα πολλές κυκλοφορίες προϊόντων που μας ενθουσίασαν. Εμείς εδώ στο Πλαίσιο Blog έχουμε αναρτήσει μέσα στη χρονιά περισσότερα από…

    pb-yir-main
    To 2018 είναι μια χρονιά με πλούσια τεχνολογική ειδησεογραφία και πάρα πολλές κυκλοφορίες προϊόντων που μας ενθουσίασαν. Εμείς εδώ στο Πλαίσιο Blog έχουμε αναρτήσει μέσα στη χρονιά περισσότερα από 1.000 άρθρα ενημερώνοντας σας σε καθημερινή βάση, έχουμε ξεκινήσει reviews, ενώ παράλληλα έχουμε δημιουργήσει οδηγούς για να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε τον εξοπλισμό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Τα top 10 άρθρα για το 2018 είναι εδώ

    Η αλήθεια είναι πως μας έχετε επιβραβεύσει με την προτίμηση σας μιας και βλέπουμε ότι ενώ ακόμα δεν κλείσει η χρονιά περισσότεροι από 1.000.000 μοναδικοί επισκέπτες έχουν επιλέξει το Πλαίσιο Blog για την ενημέρωση τους. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για αυτό και υποσχόμαστε τη νέα χρονιά να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και ακόμα καλύτεροι. Αποφασίσαμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τι διαβάσατε περισσότερο μέσα στο 2018 και να θυμηθούμε έτσι μαζί τη χρονιά που πέρασε. Ευχάριστη έκπληξη για εμάς είναι ότι τη δεκάδα πλαισιώνουν πολλοί οδηγοί, έξι για την ακρίβεια, δείχνοντας μας έτσι ότι "διψάτε" για πρωτότυπο περιεχόμενο και παράλληλα εμπιστεύεστε το Πλαίσιο και την τεχνογνωσία μας. Θα το ξαναπούμε γιατί το εννοούμε, σας ευχαριστούμε για αυτό και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Πάμε να δούμε μαζί τι επιλέξατε να διαβάσετε περισσότερο το 2018:  

    1: Η Samsung θα ενσωματώσει και την εμπρός κάμερα στην οθόνη

    Το νούμερο ένα άρθρο σε αναγνωσιμότητα μέσα στη χρονιά ήταν το παραπάνω, το γράψαμε στις 19 Ιανουαρίου 2018 και είναι μια είδηση που μέσα στη χρονιά επιβεβαιώθηκε.  

    2: Android 101: Ελευθέρωσε χώρο στη συσκευή σου, εύκολα και γρήγορα!

    Το δεύτερο σε αναγνωσιμότητα άρθρο για το 2018 είναι ένας οδηγός που σας δίνει ιδέες για το πως θα ελευθερώσετε χώρο από το smartphone σας.  

    3: «Έφυγε» σε ηλικία 84 ετών ο αληθινός Super Mario

    Το τρίτο σε σειρά άρθρο ήταν μια θλιβερή είδηση, εκείνη του θανάτου του αληθινού Mario από όπου και εμπνεύστηκε η Nintendo τον διάσημο χαρακτήρα.  

    4: Media Centers: 4+1 εφαρμογές διεκδικούν τα «σκήπτρα» του Kodi

    Ένας ακόμη οδηγός, ο δεύτερος στην πρώτη πεντάδα,  μια ένδειξη ότι σας τέτοια χρηστικά θέματα σας ενδιαφέρουν εδώ σας προτείνουμε εναλλακτικές εφαρμογές του διάσημου Kodi.  

    5: Android 101: 6+1 λιγότερο γνωστά αλλά χρήσιμα Google Apps!

    Την πρώτη πεντάδα των άρθρων κλείνει ένας ακόμα οδηγός, ο τρίτος στην πεντάδα όπου σας παρουσιάσαμε 7 εφαρμογές όχι και τόσο γνωστές αλλά χρήσιμες της Google.  

    6: Miracast: Το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασης

    Ένας ενδιαφέρον οδηγός για το πως μπορούμε να δούμε την οθόνη του smartphone μας στην smart τηλεόραση μας ασύρματα!  

    7: Εκπαιδευόμενος αστροναύτης της NASA εγκαταλείπει το πρόγραμμα, ο πρώτος μετά από 50 χρόνια!

    Στην έβδομη θέση της λίστας μας είναι μια ξεχωριστή είδηση όπου για πρώτη φορά στα τελευταία 50 χρόνια, εκπαιδευόμενος αστροναύτης της NASA εγκατέλειψε το πρόγραμμα.  

    8: Intel Core i7-8809G: Ο πρώτος Core επεξεργαστής με γραφικά Radeon RX Vega M

    Μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση από το χώρο της τεχνολογίας μιας και η Intel για πρώτη φορά θα ενσωματώσει κύκλωμα γραφικών της AMD σε επεξεργαστή της!  

    9: Gaming Accessories: Tο «οπλοστάσιο» κάθε σύγχρονου gamer!

    Ένας ξεχωριστός οδηγός για τον gamer βρέθηκε στην ένατη  θέση, όπου σας βοηθάμε να εξοπλίσετε με τον κατάλληλο εξοπλισμό το gaming setup σας.  

    10: PlayStation 4: 3+1 games που μπορείς να παίξεις εντελώς δωρεάν!

    Την δεκάδα κλείνει ένας ακόμα οδηγός όπου σας παρουσιάζουμε 4 games που μπορεί κανείς να παίξει στο PlayStation 4 χωρίς να ξοδευτεί για αυτά.