Τα κινητά Samsung Galaxy S20 αναβαθμίζονται με χαρακτηριστικά «Note 20»

    Η Samsung έκανε πρόσφατα γνωστό ότι ξεκίνησε η «διανομή» της τελευταίας έκδοσης του One UI για τη σειρά Galaxy S20. Το One UI 2.5 ανακοινώθηκε παράλληλα με τη νέα σειρά Galaxy Note 20, ωστόσο…

    S20_New-OneUI_2
    Η Samsung έκανε πρόσφατα γνωστό ότι ξεκίνησε η «διανομή» της τελευταίας έκδοσης του One UI για τη σειρά Galaxy S20. Το One UI 2.5 ανακοινώθηκε παράλληλα με τη νέα σειρά Galaxy Note 20, ωστόσο πρόσφατα ξεκίνησε η διάθεση του και για τις συσκευές Galaxy S20. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες των συσκευών της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας στις χώρες Ιταλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία και Ολλανδία είναι οι πρώτοι που ξεκίνησαν να απολαμβάνουν τα οφέλη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συσκευές Galaxy S20 5G, Plus και Ultra είναι εκείνες που άρχισαν πρώτα να λαμβάνουν την σχετική αναβάθμιση. Η νέα έκδοση του περιβάλλοντος χρήσης της Samsung, φέρνει ορισμένα σπουδαία χαρακτηριστικά στη σειρά Galaxy S20, όπως για παράδειγμα είναι το Wireless Dex, που επιτρέπει το mirroring της οθόνης του κινητού σε τηλεοράσεις που υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα και τη χρήση του ως touchpad ή τη λειτουργία «Pro Video». Με το Pro Video Mode, ο χρήστης μπορεί να επιλέγει και να αλλάζει χειροκίνητα το μικρόφωνο –ανάμεσα σε αυτά που διαθέτει η συσκευή- για την εγγραφή του ήχου. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K με 24fps.

    Αναβαθμισμένο έρχεται και το Samsung Notes app που επιτρέπει τον συγχρονισμό των ηχητικών και των γραπτών σημειώσεων. Επιπλέον, ο διαμοιρασμός των διαπιστευτηρίων WiFi με άλλες συσκευές Galaxy είναι απλούστερος μετά την αναβάθμιση.

    Η σταδιακή διανομή του νέου update ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Περιμένουμε πάντως, να φτάσει και σε άλλες συσκευές, όπως στη σειρά Galaxy S10 και Galaxy Note 10 και βεβαίως στα Galaxy Fold και Galaxy Z Flip.