Stranger Things 4 | Season 4: Καλώς ήρθατε στην Καλιφόρνια!

    Σύμφωνα με τον πιλότο της δημοφιλούς σειράς Stranger Things, η 6η του Νοεμβρίου ήταν η μέρα που εξαφανίστηκε ο Will Byers και έφερε τα «πάνω-κάτω» (sic) στο φανταστικό Hawkins της Indiana!  Αρκετό…

    ST4-NOV21-Main
    Σύμφωνα με τον πιλότο της δημοφιλούς σειράς Stranger Things, η 6η του Νοεμβρίου ήταν η μέρα που εξαφανίστηκε ο Will Byers και έφερε τα «πάνω-κάτω» (sic) στο φανταστικό Hawkins της Indiana! 
    Αρκετό καιρό αφού η μητέρα του, Joyce Byers, ο σερίφης της πόλης Jim Hopper και οι κάτοικοι της μικρής αυτής φανταστικής πόλης εγκαταλείπουν την αναζήτηση, οι φίλοι του - Mike, Dustin και Lucas - συνεχίζουν να τον αναζητούν, ανακαλύπτοντας παράλληλα ένα μυστηριώδες κορίτσι που είναι γνωστό μόνο με έναν αριθμό: Έντεκα. Μόνη, κυνηγημένη και προικισμένη με ψυχοκινητικές δυνάμεις, τους βοηθάει να βρουν τον φίλο τους... και μαζί το πλάσμα που τον απήγαγε. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή! Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η 6η Νοεμβρίου εορτάζεται από τους φανατικούς φίλους της σειράς και την Netflix ως «Stranger Things Day», με την τελευταία να διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις, να λανσάρει συλλεκτικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο και να προσφέρει νέο αποκλειστικό περιεχόμενο - όπως το νέο κλιπ «Καλώς ήρθατε στην Καλιφόρνια», το οποίο μας καλωσορίζει στην ομώνυμη αμερικανική πολιτεία. Το εν λόγω Official Teaser Trailer επικεντρώνεται στην - μεγαλύτερη πλέον σε ηλικία - Έντεκα ή κατά κόσμον Jane Hopper (Millie Bobby Brown), η οποία έχει μετακομίσει την Καλιφόρνια με την οικογένεια του Will, έχει νέο λουκ, πηγαίνει σχολείο (και της αρέσει), έχει κάνει νέους φίλους (περίπου) και προετοιμάζεται για το καθιερωμένο «Spring break», κατά τη διάρκεια του οποίου θα συναντήσει τον Mike. [caption id="attachment_73996" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 1997-2021 Netflix[/caption] Στο πλευρό των Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane Hopper), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair) και Cara Buono (Karen Wheeler) επιστρέφουν οι Joe Chrest (Ted Wheeler) και Matthew Modine (Dr. Martin Brenner). Σε ό,τι αφορά τους «πρωτοεμφανιζόμενους», σε αυτή τη σεζόν θα δούμε και τους Robert Englund (A Nightmare on Elm Street, V), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Sherman Augustus (Into the Badlands, Westworld), Mason Dye (Bosch, The Goldbergs) και Nikola Djuricko (Genius, In The Land of Blood and Honey). Το Stranger Things 4 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελείται από εννέα επειδόδια, τους τίτλους των οποίων μπορείτε να δείτε στο παρτακάτω Title Tease: