Plaisio @ IFA 2022 | Η LG φροντίζει τα… παπούτσια σου!

    Καταπληκτικά νέα για τους απανταχού sneakerheads, απευθείας από την IFA 2022! Έχεις ποτέ βρεθεί σε κατάστημα επίπλων προσπαθώντας να επιλέξεις την κατάλληλη παπουτσοθήκη αλλά να μην μπορείς να…

    LG-Styler-ShoeCare-2-New
    Καταπληκτικά νέα για τους απανταχού sneakerheads, απευθείας από την IFA 2022!
    Έχεις ποτέ βρεθεί σε κατάστημα επίπλων προσπαθώντας να επιλέξεις την κατάλληλη παπουτσοθήκη αλλά να μην μπορείς να κατασταλάξεις στο ποια σου αρέσει; Έχεις μια απίστευτη μανία να μαζεύεις σπάνια sneakers και θες να τα αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Η LG παρουσίασε δύο προϊόντα που απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα που λατρεύουν τα sneakers και γενικά τα παπούτσια. Το LG Styler™ ShoeCase είναι μια βιτρίνα για τα sneakers σου η οποία όχι μόνο αναδεικνύει τα αγαπημένα σου παπούτσια με φωτισμό και περιστρεφόμενο δάπεδο, αλλά τα προστατεύει από την UV ακτινοβολία που αποχρωματίζει το ύφασμα, ενώ ελέγχει και τα επίπεδα υγρασίας. Μπορείς μάλιστα να τοποθετήσεις την μία θήκη πάνω στην άλλη για να αναδείξεις ακόμα περισσότερα ζευγάρια παπουτσιών στον χώρο σου! [caption id="attachment_87686" align="alignnone" width="900"] ©2022 Plaisio Computers[/caption] Ταυτόχρονα, η LG παρουσίασε το LG Styler™ ShoeCare: μια συσκευή που θυμίζει πολύ την ντουλάπα - ατμοκαθαριστή ρούχων της εταιρίας, απλά μικρότερο και ειδικά κατασκευασμένο για παπούτσια. Εξωτερικά μοιάζει περισσότερο με μίνι-ψυγείο αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να φροντίσει μέχρι τέσσερα ζευγάρια παπούτσια με ατμό, να τα στεγνώσει και να τα κάνει ακόμα πιο άνετα. Μάλιστα, η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις 37 λεπτά και ο ήχος που εκπέμπει δεν ξεπερνάει τα 35 Ντεσιμπέλ (dB). Εύκολο στη χρήση, διαθέτει επίσης τη μοναδική τεχνολογία Moving Nozzle™ της LG, με την οποία μπορεί να στεγνώσει το εσωτερικό των παπουτσιών (αξιοποιεί τις απορροφητικές ιδιότητες του φίλτρου Zeo-Dry με ζεόλιθο) και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα ανάλογα με το ύψος κάθε ζευγαριού και να βοηθά στην απομάκρυνση των οσμών. Και, χάρη στη λειτουργία Dual Care System, οι χρήστες μπορούν να φρεσκάρουν δύο διαφορετικούς τύπους παπουτσιών (με διαφορετικές ανάγκες φροντίδας υφασμάτων) ταυτόχρονα. [gallery columns="2" ids="87716,87687"] Αν ανησυχείς για τα... πατούμενά σου όσο λείπεις, μπορείς να δεις μέσω της εφαρμογής LG ThinkQ την κατάσταση των συσκευών και να ελέγξεις τις παραμέτρους τους. Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες όπως η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης στην αγορά, αλλά η κατασκευάστρια υποσχέθηκε συνεργασία με μεγάλα lifestyle brands για να προσφέρει νέες δυνατότητες και λειτουργίες, οι οποίες θα διατίθενται μέσω του Upgrade Center των εφαρμογών ThinQ.
    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2022, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!