Plaisio @ IFA 2022 | Garmin Venu® Sq 2 και vívofit jr. 3 Marvel Black Panther

    Στο πλαίσιο της IFA 2022 επισκεφτήκαμε το περίπτερο της Garmin, η οποία εκτός από τις σταθερές προτάσεις της - σε ό,τι αφορά της συσκευές και τα ολοκληρωμένα συστήματα πλοήγησης - είχε στην πρώτη…

    Garmin-IFA2022-6
    Στο πλαίσιο της IFA 2022 επισκεφτήκαμε το περίπτερο της Garmin, η οποία εκτός από τις σταθερές προτάσεις της - σε ό,τι αφορά της συσκευές και τα ολοκληρωμένα συστήματα πλοήγησης - είχε στην πρώτη γραμμή τα νέα Venu® Sq 2 και vívofit jr. 3 Marvel Black Panther.
    Με σχεδόν διπλάσια αυτονομία μπαταρίας από τα μοντέλα της προηγούμενης σειράς, το Venu® Sq 2 προσφέρει 11 ημέρες αυτονομίας (σε Smartwatch Mode) και βελτιωμένα γραφικά, χάρη στην ευανάγνωστη και φωτεινή οθόνη AMOLED των 1,4 ιντσών που διαθέτει. Όπως και στην αυθεντική έκδοση του Venu Sq, υπάρχει και η έκδοση Music, που μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα από 500 τραγούδια. [caption id="attachment_87728" align="alignnone" width="900"] Venu® Sq 2, η νέα προσθήκη στην οικογένεια έξυπνων ρολογιών της Garmin - ©2022 Plaisio Computers[/caption] Έρχεται με περισσότερες από 25 ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα σε εσωτερικό χώρο ή εξωτερικό με GPS (π.χ. περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, HIIT, πισίνα, γκολφ και άλλα), βαθμολογία και ανάλυση για τα στάδια ύπνου και αναπνοής μαζί με λεπτομερείς συμβουλές για βελτίωση, καθώς και βελτιωμένη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου. Παράλληλα, επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει προσωπικά προγράμματα εκγύμνασης αλλά και να έχει πρόσβαση στα προγράμματα Garmin Coach. Μαζί με την αναπνοή, την ενυδάτωση, το στρες, τα δεδομένα υγείας για τη γυναίκα, την καρδιακή συχνότητα και άλλα, μετρά και τα αποθέματα ενέργειας Body Battery™. Τέλος οι ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay™ σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα! [gallery ids="87725,87726,87727"] Εμπνευσμένο από τον Μαύρο Πάνθηρα, τον βασιλιά και προστάτη της Wakanda, το vívofit jr. 3 Marvel Black Panther οδηγεί τα παιδιά στο Infinity Saga: A Marvel Studios Adventure επιτυγχάνοντας τον στόχο 60 λεπτών της καθημερινής δραστηριότητας. [caption id="attachment_87724" align="alignnone" width="900"] Το vívofit jr. 3 Marvel Black Panther δίπλα από το vívofit jr. 3 Peach Leopard - ©2022 Plaisio Computers[/caption] Αυτό τα ενθαρρύνει να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Με εσάς ως βοηθό τους, θα ανακαλύψουν νέες περιπέτειες και θα ζήσουν τις πιο συναρπαστικές στιγμές του έπος του Infinity μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες της Marvel. Θα βοηθήσουν τους Avengers να σταματήσουν τον Loki και τα καταστροφικά του σχέδια, θα προστατεύσουν τον κόσμο από τον Ultron και ακόμη και θα ταξιδέψουν στο Quantum Realm για να ανακτήσουν τα Infinity Stones και να νικήσουν τον Thanos. Όσο περισσότερο συναντούν και μάλιστα υπερβαίνουν το στόχο δραστηριότητάς τους, τόσο προχωρούν στην ιστορία. Το vívofit jr. 3 Marvel Black Panther έχει μπαταρία που αντικαθίσταται και διαρκεί περισσότερο από ένα έτος. Αναζητάς το ιδανικό Garmin wearable; Έλα στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr, βρες το κατάλληλο και κάνε το δικό σου!
    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2022, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!