Παρακολούθησε τα CES 2020 Keynotes των Samsung, LG και Sony!

    Η CES 2020, η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών, ανοίγει τις πύλες της στις 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και μεγάλες κατασκευάστριες - όπως η Samsung, η LG και η Sony - βρίσκονται…

    CES2020-Ready
    Η CES 2020, η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών, ανοίγει τις πύλες της στις 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και μεγάλες κατασκευάστριες - όπως η Samsung, η LG και η Sony - βρίσκονται ήδη στις «επάλξεις»! 

    CES 2020 Keynotes - 6 Ιανουαρίου

    Oι διοργανωτές ανοίγουν την αυλαία της έκθεσης με το καθιερωμένο CES Unveiled Las Vegas (στις 03.00 ώρα Ελλάδος), στο οποίο συμμετέχουν 200+ εταιρείες κάθε μεγέθους, έμπειρα στελέχη, καθώς και 1500+ δημοσιογράφοι/influencers από το χώρο της τεχνολογίας. Μπορείς να πάρεις μία γεύση από το CES 2019 Unveiled Las Vegas Την «σκυτάλη» παίρνει η Samsung με το CES 2020 Keynote - A New Experience στις 04.30 ώρα Ελλάδος, με τον H.S. Kim (Πρόεδρο & CEO του Consumer Electronics Division, Samsung Electronics) και ανακοινώσεις σχετικά με τις φορητές συσκευές, την Τεχνητή Νοημοσύνη, την ψυχαγωγία, το σχεδιασμό και την παραγωγή νέων ημιαγωγών και φυσικά, τα σχέδια της εταιρείας σε ό,τι αφορά τα δίκτυα 5ης Γενιάς (5G). Παράλληλα, γνωστοποίηθηκε ότι στις 11 Φεβρουαρίου έχουμε το Samsung Galaxy Unpacked 2020 (στο Σαν Φρανσίσκο), όπου η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα επαναπροσδιορίσει το μέλλον των έξυπνων φορητών συσκευών, έχοντας ήδη παρουσιάσει και το ανάλογο teaser. Ακολουθεί το LG CES 2020 Press Conference, το οποίο θα μεταδοθεί στις 18.00 ώρα Ελλάδος, κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένουμε την παροσίαση νέων OLED 8Κ, rollable TVs και οθονών, νέες λύσεις με εξελιγμένα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης, φορητά υπολογιστικά συστήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε την αποκάλυψη κάποιου νέου smartphone (π.χ. το 2019 είχαμε την παρουσίαση του V40 ThinQ). Στις 19:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει το CES 2020 Trends to Watch με τον Steve Koenig (Αντιπρόεδρο του Consumer Technology Association), το πρώτο από τα 80 Conference Sessions που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως Startups, Smart Cities, Digital Health, Sports Tech, Vehicle Tech, Digital Marketing, καθώς και το μέλλον της ψυχαγωγίας.

    CES 2020 Keynotes - 7 Ιανουαρίου

    Με τίτλο "The future is coming", το Sony CES 2020 Press Conference θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη, στις 03.00 ώρα Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναμένεται να δούμε νέα μοντέλα τηλεοράσεων (ενδεχομένως από τις σειρές Z και A), αλλά και κάποιες από τις σειρές 950 & 850), νέες προτάσεις σε ό,τι αφορά τον ήχο (sound bars, smart speakers, headphones κ.α.), ενώ σύμφωνα με τον τίτλο θα δούμε και το όραμα της ιαπωνικής κατασκευάστριας, σχετικά με το μέλλον της τεχνολογίας. Περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2020 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας από αύριο!