Let Loose | Στις 7 Μαΐου το ανοιξιάτικο event της Apple

    Η Apple μας κλείνει ραντεβού για μία ακόμα παρουσίαση, την Τρίτη του Πάσχα, στις 17.00. Θέλεις να την παρακολουθήσεις ζωντανά; Αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει!

    Apple's "Let Loose" event will be a virtual media event to be held on Tuesday, May 7, 2024, where the company is expected to unveiled updated iPad Pro and iPad Air models.

    Θα επαληθευτούν άραγε οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στις μεγαλύτερες τεχνολογικές ιστοσελίδες της υφηλίου; Σύμφωνα με αυτές και λαμβάνοντας υπόψη το πολύχρωμο εικαστικό που κοσμεί την πρόσκληση της Apple, στο επίκεντρο της νέας παρουσίασης θα βρίσκονται — εκτός απροόπτου — τα iPads.

     

    Η εν λόγω διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί περίπου ένα μήνα πριν από το 35ο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (Worldwide Developers Conference ή WWDC), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια του οποίου ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την γενετική/δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη (Generative AI).

     

    Το «Let Loose» Apple Event θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη του Πάσχα (17.00 τοπική), από τον ιστότοπο της αμερικανικής εταιρείας, από το επίσημο κανάλι της στο YouTube αλλά και μέσω της εφαρμογής Apple Events.

     

    Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία και ευτυχία! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα συναρπαστικά νέα από τον κόσμο της Apple.