Η πρώτη 8K OLED τηλεόραση από την LG ανακοινώθηκε στην IFA 2018

    Στα πλαίσια της IFA 2018 που διεξάγεται στο Βερολίνο η LG ανακοίνωσε την πρώτη τηλεόραση 8K με OLED πανελ 88 ιντσών, την οποία οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά. Η νέα τηλεόραση…

    LG_8K-OLED-TV
    Στα πλαίσια της IFA 2018 που διεξάγεται στο Βερολίνο η LG ανακοίνωσε την πρώτη τηλεόραση 8K με OLED πανελ 88 ιντσών, την οποία οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά. Η νέα τηλεόραση της LG έρχεται με διαγώνιο 88 ιντσών και την εντυπωσιακή ανάλυση 8K στα 7.680x4.320 pixels. Το πάνελ είναι τεχνολογίας OLED και έτσι περιλαμβάνει περισσότερα από 33 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel. Ο πρόεδρος της LG Home Entertainment Company, Brian Kwon, δήλωσε:
    Η πρώτη τηλεόραση 8K OLED της LG είναι το αποκορύφωμα των τεχνολογικών επιτευγμάτων και το επόμενο βήμα εξέλιξης στην τεχνολογία οθονών. Η 4K OLED έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση της βιομηχανίας τηλεόρασης και η LG είναι σίγουρη ότι και η τηλεόραση 8K OLED θα κάνει το ίδιο.
    Οι πωλήσεις των OLED τηλεοράσεων αναμένεται να διπλασιαστούν μέσα στο 2018, ξεπερνώντας έτσι τα 9 εκατομμύρια τεμάχια έως το 2022, η αγορά όμως το τηλεοράσεων 8Κ βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο αυτή τη στιγμή, μέχρι το 2022 αναμένεται οι πωλήσεις τους να ξεπεράσουν τα 5 εκατομμύρια τεμάχια. Τη νέα 8K OLED τηλεόραση της LG μπορεί να δει κανείς στο booth της LG στην IFA 2018 στο Βερολίνο.