Η LG και η Highbrow προσφέρουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε νέους μαθητές

    Η LG Electronics (LG) υποδέχεται τη Highbrow, τη δημοφιλή on demand πλατφόρμα εκπαιδευτικών βίντεο για παιδιά, χωρίς διαφημίσεις, στις LG τηλεοράσεις σε 145 χώρες μέσω του LG Content Store. Οι LG…

    lg-highbrow_0
    Η LG Electronics (LG) υποδέχεται τη Highbrow, τη δημοφιλή on demand πλατφόρμα εκπαιδευτικών βίντεο για παιδιά, χωρίς διαφημίσεις, στις LG τηλεοράσεις σε 145 χώρες μέσω του LG Content Store. Οι LG Smart TVs που διαθέτουν λειτουργικό webOS 4.0 ή και πιο πρόσφατο, θα είναι οι πρώτες που θα παρέχουν σε παιδιά έως 11 ετών, σε γονείς και σε εκπαιδευτικούς την ευρεία γκάμα εκπαιδευτικού περιεχομένου της Highbrow που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε νεαρού μαθητή. Η εφαρμογή Highbrow προσφέρει μια συναρπαστική ποικιλία εκπαιδευτικών βίντεο που έχουν επιμεληθεί προσεκτικά και συνδυαστεί με την ηλικία και το ενδιαφέρον κάθε μαθητή, χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία τους για μια εξατομικευμένη εμπειρία προβολής. Η εταιρεία, προσφέρει στην πλούσια βιβλιοθήκη της περισσότερα από 10.000 βίντεο που καλύπτουν θέματα σχετικά με την επιστήμη, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τα μαθηματικά, τη μουσική, την τέχνη, τις γλώσσες και άλλα. Για να προσφέρει φρέσκο ​​και συναρπαστικό περιεχόμενο, η Highbrow συνεργάζεται με περισσότερους από 200 δημιουργούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Pinkfong, γνωστή για το τραγούδι και τα βίντεο του megahit Baby Shark. Ως μια παγκόσμια αξιόπιστη διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης, το Highbrow χρησιμοποιείται ήδη σε περισσότερα από εκατό σχολεία σε όλο τον κόσμο.

    Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση να κυριαρχεί στις ζωές των μαθητών, οι τηλεοράσεις έχουν γίνει βασικό εργαλείο εκπαίδευσης σε πολλές χώρες. Με ήδη περισσότερες από δώδεκα εκπαιδευτικές εφαρμογές, οι τηλεοράσεις LG με webOS παρέχουν στους νέους μαθητές πρόσβαση σε μια ευρεία επιλογή εκπαιδευτικού περιεχομένου, ενώ το βελτιωμένο πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει μια εύκολη εμπειρία χρήσης για όλες τις ηλικίες. Χάρη στη λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης των LG τηλεοράσεων, το περιεχόμενο από συμβατά smartphone, tablet και υπολογιστές μπορεί να αναπαραχθεί στην οθόνη της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το LG Magic Tap σε συσκευές Android ή το Airplay για συσκευές Apple. Το Magic Tap επιτρέπει επίσης σε συμβατά smartphone να συνδέονται μέσω NFC στο Magic Remote της LG στις τηλεοράσεις του 2021, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να ακούν τον ήχο της τηλεόρασης μέσω ακουστικών για περισσότερη προστασία της ιδιωτικότητας.

    Επειδή η προστασία των ματιών των θεατών κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης είναι εξίσου σημαντική με την παροχή εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, οι οθόνες και οι LG OLED τηλεοράσεις έχουν λάβει πιστοποίηση από την UL για μηδενικό τρεμόπαιγμα και μηδενική αντανάκλαση. Τέλος, καθώς οι LG OLED τηλεοράσεις διαθέτουν πιστοποίηση TÜV Rheinland Eyesafe®, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι η υγεία των ματιών των παιδιών τους δεν κινδυνεύει.