Η GIGABYTE παρουσιάζει user-friendly καινοτομίες AI στην COMPUTEX 2024

    Η GIGABYTE, είναι έτοιμη να συναρπάσει το κοινό της φετινής COMPUTEX με νέες προσθήκες στις σειρές προϊόντων της.

    GIGABYTE

    Η GIGABYTE, είναι έτοιμη να συναρπάσει το κοινό της φετινής COMPUTEX με πολλές νέες προσθήκες στην προϊοντική γκάμα της.

     

    Από τους user-friendly σχεδιασμούς μέχρι τις πρωτοποριακές εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία από όλες τις σειρές προϊόντων της GIGABYTE, όπως μητρικές, κάρτες γραφικών, gaming monitors και gaming laptops. Καθώς ο κόσμος εισέρχεται σε μια νέα εποχή τεχνητής νοημοσύνης, η παρουσία της GIGABYTE στην COMPUTEX υποδηλώνει συναρπαστικές εξελίξεις στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, δίνοντας στους επισκέπτες μια ματιά στο μέλλον της πληροφορικής.

     

    Η GIGABYTE θα παρουσιάσει στην COMPUTEX 2024 πρωτοποριακές λειτουργίες σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της. Τα AI Laptops, συμπεριλαμβανομένων των AORUS 17X και AORUS 16X, κλέβουν τις εντυπώσεις με το αποκλειστικό GIGABYTE AI Nexus, το οποίο διαθέτει τρεις λειτουργίες, όπως το AI Boost, που ενισχύει την απόδοση σύμφωνα με συγκεκριμένα σενάρια, το AI Generator για γρήγορα startups με generative AI utilities και το AI Power Gear που εξοικονομεί έξυπνα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας βελτιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, οι κάρτες γραφικών της σειράς GIGABYTE GeForce RTX 40 SUPER είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν ισχυρό gaming και αξιόπιστη AI υπολογιστική ισχύ σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Συμπληρώνοντας αυτές τις εξελίξεις, η σειρά OLED Monitor, όπως η AORUS CO49DQ, ενσωματώνει αλγορίθμους AI για την εισαγωγή OLED CARE, συμπεριλαμβανομένων έξι βασικών χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων burn-in των OLED οθονών και την παράταση της διάρκειας ζωής της οθόνης.

     

    Όσον αφορά τους user-friendly σχεδιασμούς, η GIGABYTE παρουσιάζει καινοτομίες όπως το EZ-Latch και το Stealth Design στις μητρικές, απλοποιώντας το PC assembly με γρήγορες και εύκολες εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια «καθαρή» εμφάνιση μέσω του αποτελεσματικού cable management. Το LCD Edge View σε διάφορα εξαρτήματα, όπως η AORUS GeForce RTX 4080 SUPER MASTER, επιτρέπει την παρακολούθηση της απόδοσης του υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο και τις παραμετροποιήσιμες επιλογές απεικόνισης. Επιπλέον, τα GIGABYTE Arm Edition gaming monitors είναι εξοπλισμένα με εργονομικές βάσεις οθόνης που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε διάφορα περιβάλλοντα χρήσης, από PC gaming, console gaming, μέχρι ακόμη και streaming media, επιτυγχάνοντας μια αυθεντική 4K ψυχαγωγία. Στο πλαίσιο της σειράς οθονών GIGABYTE OLED Gaming Monitor, η λειτουργία Tactical Switch βελτιστοποιεί το gaming, μεταβαίνοντας άμεσα σε μέγεθος 24 ιντσών, ανάλυσης 1080p με ένα μόνο κλικ, ειδικά σχεδιασμένη για παιχνίδια first-person shooter.

     

    Επιπλέον, η GIGABYTE είναι υπερήφανη που θα παρουσιάσει πολλαπλά βραβευμένα με Red Dot 2024 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των μητρικών Z790 AORUS XTREME X, Z790 AORUS MASTER X, Z790 AORUS PRO X, X670E AORUS PRO X, AORUS FO32U2P, GIGABYTE MO34WQC2 gaming monitors και AORUS C400 GLASS gaming chassis