Η δημοφιλέστερη έκδοση του Android είναι το Nougat

    Ο Σεπτέμβριος πέρασε και η Google έκανε διαθέσιμες τις πληροφορίες για την κατανομή των εκδόσεων του Android στις συσκευές που είναι διαθέσιμες. Εκπλήξεις, δυστυχώς, δεν έχουμε με το Android Nougat να…

    android-nougat-main
    Ο Σεπτέμβριος πέρασε και η Google έκανε διαθέσιμες τις πληροφορίες για την κατανομή των εκδόσεων του Android στις συσκευές που είναι διαθέσιμες. Εκπλήξεις, δυστυχώς, δεν έχουμε με το Android Nougat να είναι η δημοφιλέστερη έκδοση εκεί έξω. Οι αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις του mobile λειτουργικού συστήματος της Google συνεχίζουν να έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση, στις περισσότερες συσκευές, για αυτό και βλέπουμε πως η δημοφιλέστερη έκδοση, το Android Nougat (έκδοση 7), είναι δύο εκδόσεις πίσω από την τρέχουσα, ενώ η δεύτερη δημοφιλέστερη έκδοση είναι το Android Marshmallow (έκδοση 6), η οποία και πλέον είναι τρεις εκδόσεις πίσω.
    Η τρέχουσα έκδοση του Android, το Pie (έκδοση 9) δεν εμφανίζεται καθόλου στην κατανομή, κάτι που σημαίνει ότι το μερίδιο της είναι μικρότερο του 0,1% του συνόλου των συσκευών με Android.