Η AMD διέθεσε την Radeon RX 6800 XT Midnight Black

    Μπορεί πρόσφατα να διέθεσε την κάρτα γραφικών Radeon RX 6800 XT Midnight Black μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ωστόσο το νέο προϊόν της AMD εξαντλήθηκε σχεδόν άμεσα. Η «Made by AMD» κάρτα…

    Radeon-RX-6800-XT-Midnight-Black-3
    Μπορεί πρόσφατα να διέθεσε την κάρτα γραφικών Radeon RX 6800 XT Midnight Black μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ωστόσο το νέο προϊόν της AMD εξαντλήθηκε σχεδόν άμεσα. Η «Made by AMD» κάρτα γραφικών δεν φαίνεται να έχει διαφορές από την γνωστή «reference» Radeon RX 6800 XT που πρωτοπαρουσιάστηκε στα τέλη Οκτωβρίου πέρυσι, με εξαίρεση βεβαίως από αυτές που παρατηρούνται στο σύστημα ψύξης, στο οποίο κυριαρχεί το μαύρο ματ χρώμα (εξού και η ονομασία). Η συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή γραφικών με τις 72 μονάδες compute αρχιτεκτονικής RDNA2 παραμένει στα 2.015 MHz (Game Clock) όπως και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάρτα γραφικών εμφανίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα στο online store της AMD πριν… «εξαφανιστεί» από όσους είχαν την τύχη να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της την κατάλληλη στιγμή.