Το Google I/O 2023 θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου

    Το φετινό Google I/O θα διεξαχθεί παρουσία δημοσιογράφων και προγραμματιστών στο Αμφιθέατρο Shoreline, στο Mountain View της Καλιφόρνια, ενώ θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του…

    GoogleIO23-Main
    Το φετινό Google I/O θα διεξαχθεί παρουσία δημοσιογράφων και προγραμματιστών στο Αμφιθέατρο Shoreline, στο Mountain View της Καλιφόρνια, ενώ θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του Sundar Pichai (CEO, Alphabet/Google).
    Από το εν λόγω συνέδριο αναμένουμε νέες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση του Android — την οποία η Google έχει ήδη διαθέσει (Developer Preview) στους προγραμματιστές — καθώς και διάφορες ανακοινώσεις για νέες συσκευές. Το Android OS και ο Chrome λειτουργούν πλέον σε οθόνες όλων των μεγεθών, από smartwatches μέχρι smart TVs, οπότε υπάρχουν πολλά περιθώρια για εικασίες. [embed]https://twitter.com/i/status/1633232047170007041[/embed] Υπάρχουν φήμες ότι κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας θα αποκτήσουμε περισσότερες πληροφορίες για το προσιτό Google Pixel 7a και το — εδώ και καιρό φημολογούμενο — Pixel Fold, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε περισσότερα για το επερχόμενο Pixel Tablet. Παράλληλα, οι μεγαλύτερες προσδοκίες περιστρέφονται γύρω από τις νέες εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης που αναπτύσσει η Google, όπως π.χ. το Bard, την απάντηση της Google στο πασίγνωστο πλέον ChatGPT, καθώς και άλλων προϊόντων για τη δημιουργία εικόνων και την αυτοματοποιημένη σύνταξη κώδικα. Οι προεγγραφές για την παρακολούθηση του Google I/O 2023 έχουν ήδη ξεκινήσει.