Γιατί να επιλέξω Ανακατασκευασμένα Αναλώσιμα Εκτύπωσης Q-Connect και @Work!

    Μάθε τα πάντα για τα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα και δες γιατί αποτελούν την «έξυπνη» επιλογή στην εκτύπωση!

    Ανακατασκευασμένα αναλώσιμα

    Ο σύγχρονος τρόπος ζωής -και κυρίως εργασίας- έχει βάλει για τα καλά την εκτύπωση στην καθημερινότητά μας. Πλέον, κάθε σπίτι και επιχείρηση διαθέτει την δική του συσκευή, που αναλαμβάνει τις… εκτυπωτικές αποστολές! Αφού όμως, έχεις βρει το κατάλληλο για σένα εκτυπωτικό μηχάνημα, παραμένει το μεγάλο δίλημμα των αναλωσίμων: Να επιλέξω original ή ανακατασκευασμένα;

     

    ✅ Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις όλους τους λόγους για τους οποίους τα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα Q-Connect και @Work είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή!

    Τι ακριβώς είναι;

     

    Πρόκειται για υψηλής ποιότητας αναλώσιμα, τα οποία δημιουργούνται από άδεια δοχεία original αναλωσίμων. Όταν τα πρωτότυπα δοχεία αποσύρονται, έρχεται η ώρα για την ανακύκλωσή τους. Ελέγχονται, επεξεργάζονται και γεμίζονται ξανά για να επαναχρησιμοποιηθούν, πια ως ανακατασκευασμένα.

    Κύκλος ζωής αναλωσίμων σε 10 βήματα

    #01. Γίνεται συλλογή των original αναλωσίμων.

    #02. Ταξινομούνται & ελέγχονται, κρατώντας μόνο τα δοχεία καλής ποιότητας για τα επόμενα στάδια.

    #03. Ξεχωρίζονται έως και 7 από τα 10 εξαρτήματα και αντικαθίστανται με καινούργια.

    #04. Τα άρτια δοχεία περνούν και πάλι από ποιοτικό έλεγχο.

    #05. Στη συνέχεια καθαρίζονται σχολαστικά.

    #06. Το γέμισμα των δοχείων γίνεται αυτόματα.

    #07. Τα αναλώσιμα συναρμολογούνται & σφραγίζονται μαζί με τα εξαρτήματά τους.

    #08. Ελέγχονται ξανά από εξειδικευμένη ομάδα, που τα αξιολογεί με βάση τα επίπεδα ποιότητας των κατασκευαστών των εκτυπωτών.

    #09. Καθαρίζονται για μια τελευταία φορά και μπαίνουν σε συσκευασία ασφαλείας, μαζί με την εγγύηση και τις οδηγίες χρήσης τους.

    #10. Παραδίδονται στην πόρτα σου σε 24 ώρες.

    Γιατί να τα επιλέξω;

     

    Δύο είναι οι κυριότεροι και πιο σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους τα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα αποτελούν την πρώτη επιλογή: Eco-νομία & Eco-λογία!

     

    Α. Χαμηλή τιμή & Χαμηλότερο κόστος/σελίδα

    Τα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα, είτε πρόκειται για μελάνια είτε για toner, είναι σαφώς πιο οικονομικά σε σχέση με αυτά του κατασκευαστή. Κι αυτό συμβαίνει επειδή φτάνουν απευθείας σε εσένα, χωρίς ενδιάμεσους προμηθευτές ή έξτρα οικονομικές επιβαρύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα είναι αισθητά πιο χαμηλό και συμφέρον, από το αν επέλεγες το αντίστοιχο πρωτότυπο. Έτσι, η τσέπη σου θα σε… ευγνωμονεί σε κάθε νέα εκτύπωση!

     

    Β. Φιλικά προς το περιβάλλον

    Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ότι για τη δημιουργία ανακατασκευασμένων αναλωσίμων καταναλώνεται πολύ μικρότερη ποσότητα φυσικών πόρων, σε σχέση με τα original. Επιπλέον, διευρύνουν τον κύκλο ζωής του αρχικού πρωτότυπου προϊόντος, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιηθεί ως συμβατό, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

    Τέλος, ακριβώς επειδή δεν απαιτούν κατασκευή από την αρχή, μειώνουν την άμεση ενεργειακή ζήτηση και τις εκπομπές βλαβερών αερίων, σε σχέση με τη δημιουργία νέων προϊόντων.

    Image
    Συμβατά

    Extra Info: Αν και η επιλογή αναλωσίμων είναι σημαντική απόφαση, εξίσου σπουδαία είναι και η συντήρηση του εκτυπωτή, ώστε να τον διατηρείς σε άριστη κατάσταση. Γι' αυτό σου έχουμε ετοιμάσει ένα άρθρο συντήρησης εκτυπωτή με 4+1 Tips για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του.

    Αυτό που αξίζει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι, πως διαλέγοντας ανακατασκευασμένα αναλώσιμα για τις εκτυπώσεις σου έχεις να κάνεις με μια πολύ οικονομική και οικολογική επιλογή, η οποία σέβεται την… τσέπη σου, αλλά και το περιβάλλον. Επιπλέον, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε ποιότητα και απόδοση από τα πρωτότυπα, ενώ συγχρόνως σου εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση και λειτουργία. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;