CES 2022 | UltraGear™ 17G90Q: Το πρώτο Gaming Laptop της LG!

    Πλήρως εξοπλισμένος gaming φορητός υπολογιστής, με κορυφαίο hardware, απόδοση και χαρακτηριστικά για τους πιο απαιτητικούς gamers. H LG Electronics (LG) παρουσίασε το μοντέλο 17G90Q, το πρώτο της…

    CES22-LG-1st-Gaming-Laptop-3
    Πλήρως εξοπλισμένος gaming φορητός υπολογιστής, με κορυφαίο hardware, απόδοση και χαρακτηριστικά για τους πιο απαιτητικούς gamers.

    H LG Electronics (LG) παρουσίασε το μοντέλο 17G90Q, το πρώτο της gaming laptop, επεκτείνοντας την premium σειρά UltraGear™ και προκαλώντας ενθουσιασμό στους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ένα ισχυρό μοντέλο με κομψό σχεδιασμό, το βραβευμένο με «CES 2022 Innovation Award» φορητό σύστημα προσφέρει στον χρήστη μία μοναδική gaming εμπειρία, που μπορεί να την απολαύσει οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

    Η νέα πρόταση της LG διαθέτει επεξεργαστή Intel® Tiger Lake H 11ης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce™ RTX 3080 Max-Q, μνήμη dual-channel και εξαιρετικά γρήγορο διαμόρφωση αποθ. μέσων (dual SSD setup).

    [caption id="attachment_75584" align="alignnone" width="1280"] Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics[/caption]

    Εκτός από το IPS πάνελ, 17 ιντσών με χρόνο απόκρισης 1ms και ρυθμό ανανέωσης 300Hz,  εξασφαλίζει καθηλωτικό, απρόσκοπτο gameplay ακόμα και για τα PC games με τα πιο απαιτητικά γραφικά, χάρη στο πιο πρόσφατο και κορυφαίο hardware. Επίσης, το σύστημα ψύξης της LG με Vapor Chamber (θάλαμο ατμού) διατηρεί το σύστημα στη σωστή θερμοκρασία, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. 

    Έχοντας το ίδιο DNA με τα LG gram, το εν λόγω σύστημα έχει βελτιωμένο και εξαιρετικά αναβαθμισμένο σχεδιασμό φορητότητας. To νέο, λεπτό φορητό laptop διαθέτει μεγάλη οθόνη και εντυπωσιακή μπαταρία 93Wh, διατηρώντας παράλληλα πάχος κάτω από 21,4 χιλιοστά και βάρος μικρότερο από 2,7 κιλά.

    Επιπλέον, αποτελείται από περίβλημα αλουμινίου που προσφέρει κομψότητα και ανθεκτικότητα, ενώ το σήμα UltraGear™ σε σχήμα φτερού στο εξωτερικό του, επικοινωνεί με σαφήνεια την ισχύ και την ποιότητα για την οποία είναι γνωστή το premium gaming brand της LG.

    Το UltraGear™ 17G90Q αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία παιχνιδιού μέσω του gaming λογισμικού LG UltraGear™ Studio, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών και να παρακολουθούν μια ποικιλία δεδομένων απόδοσης – συμπεριλαμβανομένων των ρολογιών CPU, GPU TDP, καθώς και ρυθμό κοινής χρήσης μνήμης (memory share rate) σε πραγματικό χρόνο. Και μια εντελώς μοναδική ρύθμιση, είναι η δυνατότητα που δίνεται στους χρήστες να επιλέγουν και να εφαρμόζουν διαφορετικό χρώμα σε κάθε πλήκτρο του RGB πληκτρολογίου.

    [caption id="attachment_75585" align="alignnone" width="1280"] Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics[/caption]

    Μαζί με την εξατομίκευση επόμενου επιπέδου, την ταχύτητα και την ανώτερη ποιότητα εικόνας, το UltraGear™ 17G90Q προσφέρει ρεαλιστικό, τρισδιάστατο ήχο με το ενσωματωμένο 2 Way σύστημα ηχείων. Υποστηρίζοντας το DTS:X Ultra, τα ηχεία μεταδίδουν με ακρίβεια τον ήχο από το gaming περιβάλλον, βοηθώντας τους παίκτες να αντιληφθούν τη θέση των συμπαικτών τους και να εντοπίσουν τους αντιπάλους τους πιο εύκολα. Επιπλέον, έρχεται με το ασύρματη δικτύωση Intel® Killer, η οποία εγγυάται γρήγορη και σταθερή σύνδεση δικτύου για εμπειρίες online παιχνιδιών χωρίς καθυστέρηση.

    Βασικές προδιαγραφές

    «Το gaming laptop, LG UltraGear, έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να υποστηρίξει όλα τα νέα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας ομαλό, διαδραστικό gameplay, κάτι το οποίο αναζητούν όλοι οι παίκτες. Το μοντέλο 17G90Q, είναι το πρώτο που διαφοροποιείται από τα ανταγωνιστικά προϊόντα εξαιτίας του premium υλικού του, της γενναιόδωρης, υψηλής ποιότητας οθόνης και του κομψού, ελαφρύ σχεδιασμού, που μεγιστοποιεί την ευκολία και τη φορητότητα», δήλωσε ο Seo Young-jae, Senior Vice President και Επικεφαλής του IT Business Unit της LG Electronics Business Solutions Company.

    Το πρώτο gaming laptop της LG θα γίνει είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ/Νότια Κορέα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν. 

    Με πληροφορίες από το ΔΤ της LG Electronics.