CES 2022 | Samsung: Bάζει χρώμα στα έξυπνα ψυγεία της!

    Το έξυπνο ψυγείο αποτελεί βασικό στοιχείο του κόνσεπτ του έξυπνου σπιτιού από τα… γεννοφάσκια του τελευταίου. Ποιος δε θα ήθελε άλλωστε ένα ψυγείο που να γνωρίζει πότε λήγει το γάλα, αν έχει ξεμείνει…

    Samsung-CES22-BeSpoke-Main
    Το έξυπνο ψυγείο αποτελεί βασικό στοιχείο του κόνσεπτ του έξυπνου σπιτιού από τα… γεννοφάσκια του τελευταίου. Ποιος δε θα ήθελε άλλωστε ένα ψυγείο που να γνωρίζει πότε λήγει το γάλα, αν έχει ξεμείνει από ζαμπόν και πόσο φρέσκα είναι τα φρούτα;

    Η τεχνολογία μπορεί να μην έχει φτάσει στο σημείο να μας προσφέρει τα παραπάνω, όμως οι δυνατότητές της δεν είναι και λίγες και το Family Hub, το έξυπνο ψυγείο της Samsung, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Η κορεατική εταιρεία μάλιστα ανακοίνωσε τη νέα του έκδοση η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην επικείμενη CES του Λας Βέγκας.

    Τι το ιδιαίτερο θα έχει αυτή; Σε πρώτη φάση… χρώματα και μάλιστα πολλά! Η Samsung θέλει να δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το ψυγείο τους όχι μόνο στα «θέλω» τους αλλά και στο look της κουζίνας τους.

    [caption id="attachment_75918" align="alignnone" width="937"] Photo Credit: © 1995-2022 Samsung[/caption]

    Έτσι, έχει δημιουργήσει 12 επιλογές χρωμάτων (White, Gray, Pink, Charcoal, Morning Blue, Clementine, Sunrise Yellow, Tuscan, Matte Black, Navy, Emerald Green, Stainless Steel) που σε συνδυασμό με τα δύο φινιρίσματα - γυαλί ή μέταλλο - και τη δυνατότητα προσαρμογής του στυλ ανοίγματός του με τρεις ή τέσσερις πόρτες, θα επιτρέψουν στον καθένα να δημιουργήσει το αποτέλεσμα που προτιμά (αφορά τα μοντέλα Bespoke 4-Door Flex™, Bespoke 2-Door Bottom Freezer και Bespoke 1-Door Flex Column).

    Η ίδια γκάμα χρωμάτων (μάλιστα θα διατίθεται και στις υπόλοιπες οικιακές συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να την αποκαλεί «Bespoke».

    Ως προς το Family Hub™ τώρα, η νέα του έκδοση έρχεται με οθόνη 21,5 ιντσών χωρίς πλαίσιο για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, υποστήριξη λογισμικού SmartThings Hub (για εύκολη διαχείριση συστημάτων smart home), λειτουργία Samsung TV Plus και mirroring τηλεόρασης Samsung, βελτιωμένη κάμερα που μπορεί να σκανάρει ετικέτες και barcodes κ.α. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στο πρώτο μισό του 2022, σε άγνωστη προς ώρας τιμή.

    Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2022 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!