Black Friday 2022 στο Πλαίσιο: H ημέρα που περίμενες πλησιάζει!

    Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι το πότε: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι το που: στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr! Διανύουμε το πρώτο…

    blog header
    Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι το πότε: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι το που: στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr!
    Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και ας μην κρυβόμαστε, εκατομμύρια καταναλωτές προετοιμάζονται και φέτος να «κυνηγήσουν» κάποια μεγάλη προσφορά, ψωνίζοντας έστω και κάτι μικρό για εκείνους ή για κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. [caption id="attachment_90472" align="alignnone" width="900"] ©2022 Plaisio Computers[/caption] Η συγκεκριμένη «γιορτή» αφορά μικρούς και μεγάλους, έμπειρους αλλά και άπειρους αγοραστές (που θα τολμήσουν να αρπάξουν μία ευκαιρία για πρώτη φορά), καθώς και όσους περιμένουν καρτερικά να χτυπήσει το... «καμπανάκι» κάποιας wishlist. Για άλλη μία χρονιά, το Πλαίσιο βρίσκεται στις «επάλξεις», έτοιμο να σου προσφέρει μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο! [caption id="attachment_90485" align="alignnone" width="900"] ©2022 Plaisio Computers[/caption] Μην ξεχνάς ότι στην Black Friday συμμετέχουν όλα τα καταστήματα Πλαίσιο και φυσικά το plaisio.gr. Έτσι, μπορείς και να έρθεις να δεις από κοντά το προϊόν που σε ενδιαφέρει αλλά και να το παραγγείλεις online για περισσότερη ευκολία και άνεση. Θες να μάθεις πρώτος τις... μαύρες προσφορές; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και μάθε ΠΡΩΤΟΣ όλα τα Black Friday deals του Πλαισίου!
    Τα «Dos and Don'ts» της φετινής Black Friday
    Για όλους αυτούς - αλλά και για σένα - ακολουθεί μία λίστα με χρήσιμα tips για να προετοιμαστείς κατάλληλα, να μείνεις εντός προϋπολογισμού και να αποκτήσεις αυτά που πραγματικά θέλεις στην καλύτερη τιμή και χωρίς ταλαιπωρία:

    DOs

    • Προετοιμάσου κατάλληλα: άνετα παπούτσια, νερό ή καφές ανά χείρας, ίσως μία ομπρέλα στην τσάντα (Νοέμβρης αφού), υπομονή και καλή διάθεση. Να είσαι ευγενικός με τους υπαλλήλους των καταστημάτων. Ένα χαμόγελο ή μια ευγενική κουβέντα θα τους βοηθήσει αυτή τη δύσκολη ημέρα.
    • Κάνε την έρευνα σου: αφού φτιάξεις τη λίστα σου, κάνε την έρευνά σου. Βρες τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Απόφυγε να καταλήξεις με κάτι πολύ πιο ακριβό από ό,τι χρειάζεσαι μόνο και μόνο επειδή το είδες εκείνη την ημέρα.
    • Βάλε όρια (και μην τα ξεπεράσεις): το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσεις πόσα μπορείς να ξοδέψεις. Κάνε  μία λίστα με τα προϊόντα που θέλεις οπωσδήποτε να αποκτήσεις και υπολόγισε το μέγιστο ποσό που μπορείς να... αντέξεις, χωρίς να σπάσεις τον κουμπαρά.
    • Μην περιμένεις για να ξεκινήσεις: αν και η Black Friday είναι παραδοσιακά μια μονοήμερη εκδήλωση, τα τελευταία χρόνια οι εκπτώσεις ξεκινούν ημέρες, ή και εβδομάδες, νωρίτερα. Ξεκίνα την έρευνά σου νωρίτερα και εντόπισε τις καλύτερες προσφορές. Ποτέ δεν ξέρεις...
    • Γίνε πιο... κοινωνικος: χρησιμοποίησε το smartphone σου μην ξεχνάς τους λογαριασμούς μας στα social media. Βρες μας και ακολούθησέ μας σε Facebook, Instagram, Twitter και TikTok, αποκτώντας άμεση πρόσβαση σε hot deals, μεγάλες εκπτώσεις και ανακοινώσεις. Και μην ξεχνάς τα newsletters!
    • Think out of the box: Black Friday δεν είναι μόνο... τηλεοράσεις και smartphones. Είναι και παιχνίδια, video games, είδη διακόσμησης, μικροέπιπλα και δώρα για το σπίτι, διακοσμητικά, smart gadgets, προσωπική περιποίηση και λευκές συσκευές, μικρές ή μεγάλες.

    DOΝ'Ts

    • Μην είσαι παρορμητικός: κάνε μια λίστα με όλα όσα ψάχνεις. Θα δεις πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι δεύτερη ή τρίτη τηλεόραση. Όρισε τις προτεραιότητές σου και μείνε πιστός σε αυτές. Μπορεί να έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό ένα δυνατό Gaming PC αλλά να χρειάζεσαι και ένα οικονομικό κλιματιστικό για τον χειμώνα που έρχεται.
    • Προσοχή στις «άγνωστες» μάρκες: δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι κάθε «άγνωστη» φίρμα που εμφανίζεται στα ράφια των καταστημάτων αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο είναι και «κακή», αλλά οι πιθανότητες να απογοητευτείς από μία βιαστική αγορά είναι σίγουρα περισσότερες. Ό,τι «λάμπει» δεν είναι πάντα... HDR.
    • Μην ξεχνάς την Cyber Monday: ιστορικά, η Black Friday δημιουργήθηκε για να σε φέρει στα καταστήματα. Πολύ αργότερα, η Cyber Monday επινοήθηκε για να σου προσφέρει και διαδικτυακές προσφορές. Πλέον, περισσότερα χρήματα δαπανώνται στο Διαδίκτυο από ό,τι στα φυσικά καταστήματα. Αν δεν βρεις το προϊόν που θέλεις την Black Friday, συνέχισε να τσεκάρεις το plaisio.gr το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα για περισσότερες προσφορές.
    Φέτος στο Πλαίσιο θα βρεις δυνατά deals στις πιο hot κατηγορίες. Hot προσφορές σε smartphones, smartwatches και τηλεοράσεις. Τρομερές εκπτώσεις σε desktops και laptops. Το μόνο που έχεις να κάνεις να διαλέξεις αυτό που θέλεις!
    Black Friday στο Πλαίσιο γιατί:
    Στο Πλαίσιο δεν θα βρεις μόνο τιμές που τα «σπάνε» αλλά και ξεχωριστές υπηρεσίες, όπως:
    • Παράδοση την επόμενη ημέρα: αφού πακεταριστεί με ιδιαίτερη φροντίδα, το Πλαίσιο φέρνει την παραγγελία σου στην πόρτα σου άμεσα και με ασφάλεια την επόμενη ημέρα!
    • Live Order Tracking: τώρα μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται η παραγγελία σου. Πώς δουλεύει ακριβώς η υπηρεσία; Αρχικά, σου αποστέλλεται ένα SMS το προηγούμενο βράδυ με το δίωρο παράθυρο παράδοσης και το link παρακολούθησης. Την επόμενη μέρα το πρωί, λαμβάνεις SMS με την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης. Παράλληλα, ενεργοποιείται το link για να παρακολουθείς live την πορεία της παραγγελίας σου. Τριάντα λεπτά πριν φτάσει το πακέτο σου στην πόρτα σου, θα λάβεις ενημερωτικό SMS ενώ σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος θα ενημερωθείς τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα νωρίτερα.
    • Πληρωμή Μήνα Μήνα: με το πρόγραμμα μήνα-μήνα μπορείς να αποκτήσεις με δόσεις ό,τι θέλεις από ένα κατάστημα Πλαίσιο ή από την άνεση του καναπέ σου. Δεν χρειάζεται να έχεις πιστωτική κάρτα. Όλα θα γίνουν και εύκολα και γρήγορα. Εάν είσαι επαγγελματίας μπορείς να επιλέξεις τιμολόγιο ενώ φυσικά υπάρχει και η επιλογή της απόδειξης.
    • Υπηρεσίες Πλαίσιο: το Πλαίσιο γνωρίζει τις ανάγκες σου, γι' αυτό και σου παρέχει υποστήριξη σε κάθε κατηγορία προϊόντος: σε εξυπηρετεί μέσω των 24 Service Points του, μέσω του 24/7 Online Chat, μέσω της δωρεάν τηλεφωνικής υποστήριξης και φυσικά, μέσω της υπηρεσίας Pick & Repair. Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις και service στο χώρο σου αλλά και να παρακολουθείς την πορεία της επισκευής.
    Εσύ ήξερες τι είναι η Black Friday και γιατί ονομάζεται έτσι;
    Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) είναι το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλαδή η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου (μεταξύ 24-30 Νοεμβρίου). Το εμπορικό αυτό εγχείρημα έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ’60, σηματοδοτώντας την αρχή της Χριστουγεννιάτικης αγοραστικής περιόδου. Πήρε το όνομα του από τις χειρόγραφες αποδείξεις και τα λογιστικά φύλλα των αμερικανικών επιχειρήσεων, οι οποίες χρησιμοποιούσαν δύο είδη μελανιού: κόκκινο και μαύρο. Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό και με μαύρο οι ημέρες με θετικό ισολογισμό. Με μία έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, οι Αμερικανοί καθιέρωσαν την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως την 1η ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου – δελεάζοντας τους καταναλωτές με γενναιόδωρες προσφορές και αυξάνοντας αισθητά τους τζίρους τους. Αυξημένα κέρδη, μαύρο μελάνι… καταλαβαίνετε που το πάμε! Με το πέρασμα των ετών η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια υιοθετήθηκε επιτυχώς σε αρκετές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Πολωνία κ.ά.), προκαλώντας καταναλωτική... φρενίτιδα!