Apple: Επίσημη ημερομηνία για το WWDC 2023!

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Apple το φετινό WWDC (WorldWide Developers Conference) θα διεξαχθεί στις 5 με 9 Ιουνίου — online αλλά και με δυνατότητα φυσικής παρουσίας! Όπως και κάθε χρόνο,…

    WWDC23-ANNSMN-Main
    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Apple το φετινό WWDC (WorldWide Developers Conference) θα διεξαχθεί στις 5 με 9 Ιουνίου — online αλλά και με δυνατότητα φυσικής παρουσίας!
    Όπως και κάθε χρόνο, οι ανακοινώσεις του συνεδρίου αφορούν την πορεία, τα χαρακτηριστικά και τις νέες τεχνολογίες των λειτουργικών συστημάτων iOS, iPadOS, tvOS και watchOS, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές δεν αποκλείεται να έχουμε και την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου mixed reality headset (Apple Reality Pro η επικρατέστερη εκδοχή για την ονομασία του). Επιπλέον, η Apple θα φιλοξενήσει μια ειδική ολοήμερη εκδήλωση για φοιτητές και προγραμματιστές στις 5 Ιουνίου, στο Apple Park. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα βίντεο της κεντρικής ομιλίας (Keynote) και του State of the Union, να συναντήσουν μερικές από τις ομάδες της Apple, να παρακολουθήσουν την τελετή των Apple Design Awards και να απολαύσουν δραστηριότητες μέχρι το βράδυ. Παραλληλα ανακοινώθηκε και η έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Swift Student Challenge.