Η τηλεόραση The Frame της Samsung, στη Διεθνή Έκθεση Art Basel 2024

  Πλούσια ποικιλία εμπειριών στη φετινή διοργάνωση, περιλαμβάνει διαδραστικές συνεδρίες, live συζητήσεις με επιμελητές και εντυπωσιακές εκθέσεις έργων τέχνης.

  Samsung The Frame Art Basel 2024

  Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι συμμετέχει με τη σειρά τηλεοράσεων The Frame στην Art Basel 2024. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου  στο εκθεσιακό κέντρο Messe Basel, στη Βασιλεία της Ελβετίας.  

   

  Η Art Basel, που ιδρύθηκε το 1970 από γκαλερίστες της Βασιλείας, διοργανώνει τις κορυφαίες εκθέσεις μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης στον κόσμο, με έδρα τη Βασιλεία, το Μαϊάμι Μπιτς, το Χονγκ Κονγκ και το Παρίσι. Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, θα συμμετέχουν 285 κορυφαίες διεθνείς γκαλερί από 40 χώρες, με έργα τέχνης υψηλής αισθητικής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: από ζωγραφική και γλυπτική μέχρι φωτογραφία και ψηφιακά έργα.

   

  Samsung The Frame 2024 Art Basel 2024
  Copyright © 1995-2024 Samsung. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

   

  Στην Art Basel 2024, η Samsung θα είναι παρούσα με το Samsung The Frame Lounge, ένα αποκλειστικό booth για την lifestyle τηλεόραση The Frame. Με κεντρικό μήνυμα «Ένας νέος τρόπος εξερεύνησης της τέχνης», τα μοντέλα της The Frame είναι εγκατεστημένα εντός και γύρω από το lounge, καθώς και σε άλλα σημεία της έκθεσης. 

   

  «Συμμετέχοντας ως ο πρώτος επίσημος συνεργάτης visual display της Art Basel στη Βασιλεία, η The Frame καθιερώθηκε περαιτέρω ως η lifestyle τηλεόραση που όλοι σκεφτόμαστε όταν πρόκειται για ψηφιακή απεικόνιση τέχνης», δήλωσε ο Cheolgi Kim, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Σκοπεύουμε να προσφέρουμε περισσότερες εμπειρίες ψηφιακής τέχνης με τη The Frame, συμβάλλοντας στην επέκταση του καλλιτεχνικού οικοσυστήματος και διευρύνοντας τα όρια της τεχνολογικής ολοκλήρωσης στον κόσμο της τέχνης».

   

  Samsung The Frame 2024 Art Basel 2024
  Copyright © 1995-2024 Samsung. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

   

  Το αποκλειστικό booth της Samsung διαθέτει το The Frame Wall, με 14 μοντέλα της The Frame να παρουσιάζουν έργα τέχνης που αναδεικνύουν την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, QLED 4K. Στο εσωτερικό του booth, η «Highlight Zone» παρουσιάζει το ευρύ φάσμα αξιόλογων έργων τέχνης που διατίθενται στο Samsung Art Store, ενώ ένας διαδραστικός χώρος που ονομάζεται «Find The Frame Zone» προτρέπει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την The Frame που είναι κρυμμένη ανάμεσα σε πραγματικά έργα τέχνης, κρεμασμένα το ένα δίπλα στο άλλο.

   

  Η The Frame σχεδιάστηκε με την τέχνη στο επίκεντρο. Όταν δεν χρησιμοποιείται ως τηλεόραση, η The Frame μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού, προβάλλοντας έργα τέχνης ή φωτογραφίες σε μια premium, QLED 4K οθόνη. Xάρη στη ματ οθόνη της, οι χρήστες μπορούν να θαυμάζουν τα έργα τέχνης καθαρά, ακόμη και σε φωτεινά δωμάτια, κάνοντάς τα να μοιάζουν ακόμη περισσότερο με πραγματικό έργο τέχνης.

   

  Μέσω του Samsung Art Store, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 2.500 έργα τέχνης από διάσημους καλλιτέχνες, μουσεία και opinion leaders από όλον τον κόσμο.