Ήρθε η στιγμή να τα αλλάξεις όλα!

    Όλα είναι θέμα timing, γι΄αυτό ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που πάντα ήθελες, στο γραφείο, το σπίτι και την καθημερινότητά σου!  Ονειρεύεσαι για την καινούργια χρονιά να είσαι πιο…

    Winter Sales_Cover_5
    Όλα είναι θέμα timing, γι΄αυτό ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που πάντα ήθελες, στο γραφείο, το σπίτι και την καθημερινότητά σου!  Ονειρεύεσαι για την καινούργια χρονιά να είσαι πιο αποδοτικός, όσο δουλεύεις από το σπίτι; Να κάνεις level up τις μαγειρικές σου δεξιότητες και να γίνεις ο επόμενος master chef; Ή μήπως να κάνεις κάθε μέρα όλα όσα είχες στο πρόγραμμά σου, ανεξαρτήτως των συνθηκών; Σου έχουμε ευχάριστα! Με τα winter sales που ξεκίνησαν στο Πλαίσιο, κάθε επιθυμία σου γίνεται εύκολα πραγματικότητα!

    Work From Home με άνεση

    winter sales_γραφείοΗ νέα χρονιά σε βρήκε σε μια γνώριμη πραγματικότητα, να δουλεύεις και πάλι στην «άνεση» του σπιτιού σου. Θα μου πεις τώρα, «Ποια άνεση;  Αφού στο τραπέζι της κουζίνας δουλεύω!», και δίκιο θα έχεις… Ωστόσο, σου έχω νέα! Πήγαινε στην εσπρεσιέρα και βάλε καφέ να στα πω. Θυμάσαι που έλεγες «Τη νέα χρονιά θα δουλεύω πιο λειτουργικά και αποδοτικά»; Ε, λοιπόν, στο Πλαίσιο ξεκίνησαν τα winter sales και σου δίνουν τις ιδανικές λύσεις για να στήσεις ένα σωστό και πλήρως εξοπλισμένο γραφείο παντού, για να βελτιώσεις παράλληλα την αποδοτικότητά σου! Από πού θες να ξεκινήσω; Από κορυφαία desktops & laptops, που τρέχουν 100άρι με απίστευτες ταχύτητες, σε αντίθεση με το δικό σου που τα έχει «παίξει» ήδη από την εκκίνηση; Ή μήπως από το WiFi, που τώρα πιάνει μέχρι έξω απ’ το σπίτι, ακόμα και στο ασανσέρ; Μέχρι και η πονεμένη μέση σου «φωνάζει» winter sales, αφού θα βρεις μια γκάμα από εργονιμικές καρέκλες που «αγκαλιάζουν» το σώμα σου. Και όλα αυτά, σε τιμές που δεν πρέπει να χάσεις! Αν θες, λοιπόν, το γραφείο που πάντα ονειρευόσουν, μην περιμένεις άλλο! Πέρνα μια βόλτα από ένα κατάστημα Πλαίσιο και κάνε ένα resolution πραγματικότητα!

    Ήρθε η “master chef” στιγμή σου

    winter sales_κουζίναΆλλη μια σεζόν Master Chef ξεκίνησε και ήδη έχεις πιάσει τις κατσαρόλες και τον τσελεμεντέ. «Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω τις μαγειρικές μου ικανότητες», σκέφτεσαι. Έχεις, ωστόσο, όλα όσα χρειάζεσαι; «Τα υλικά τα πήρα. Τις συνταγές τις έχω. Τις συσκευές που χρειάζονται βέβαια, πού θα τις βρω;». Σαν μάννα εξ’ ουρανού, ανάμεσα στα βιντεάκια με συνταγές που έχεις ανοίξει στο YouTube, σκάει διαφήμιση του Πλαίσιο και σου δίνει τη λύση! Όλα όσα χρειάζεσαι για να εξοπλίσεις την κουζίνα σου με συσκευές και μικροσυσκευές, σε περιμένουν σε τιμές…όνειρο! Η κουζινομηχανή που πάντα γλυκοκοίταζες, ήδη σου κλείνει το μάτι! Επιπλέον, έχεις ακούσει ότι «τα φρέσκα υλικά απογειώνουν κάθε πιάτο». Γιατί να μην επιλέξεις και έναν ψυγειοκαταψύκτη, λοιπόν, για να τα κρατάει φρέσκα για μεεεέρες, ή τουλάχιστον μέχρι να κατασταλάξεις στη συνταγή; Δε χρειάζεται να το καθυστερείς άλλο. Με τα winter sales, γίνεσαι ο master chef που πάντα ονειρευόσουν! Εσύ θα βάλεις το ταλέντο, και το Πλαίσιο τον εξοπλισμό!

    Φέτος θα «βρέχει» μπουγάδες

    Χθες το βράδυ έβαλες μπουγάδα, την άπλωσες όμορφα και ωραία, αλλά ξέχασες να τη μαζέψεις το πρωί. Και το θυμήθηκες μόλις τώρα. Που είσαι στο γραφείο και είδες την πρώτη σταγόνα βροχής στο παράθυρό σου. Πωωωωωω… Και το χειρότερο; Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, μα κάθε φορά σκέφτεσαι το ίδιο... «Αν είχα ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο τώρα δε θα την πατούσα έτσι. Ή τουλάχιστον να τα άπλωνα μέσα να μη βρέχονται. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα έκαναν ώρες να στεγνώσουν και το σπίτι θα ήταν μετά μες την υγρασία. Μήπως να πάρω έναν αφυγραντήρα;» Μην το σκέφτεσαι άλλο. Πρώτον, να σου πούμε ότι συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, και αυτό στο υπογράφουμε! Δεύτερον, τώρα μπορείς να βρεις πλυντήριο-στεγνωτήριο ή ακόμα και σκέτο στεγνωτήριο σε απίστευτες τιμές,  αφού τα winter sales στο Πλαίσιο «καθαρίζουν» για σένα. Έτσι φέτος, ό,τι καιρό κι αν έχει έξω, μέσα θα «βρέχει» μπουγάδες! Βέβαια, αν θες να «στεγνώνεις» και το σπίτι, μια μεγάλη γκάμα αφυγραντήρων τελευταίας τεχνολογίας σε περιμένει να την ανακαλύψεις, σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή στο plaisio.gr!