LG Στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump™: η ιδανική λύση για τους χειμερινούς μήνες

    Τα στεγνωτήρια DUAL Inverter Heat Pump™ της LG, προσφέρουν υψηλή φροντίδα για τα ρούχα σας και τα ευαίσθητα υφάσματα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Συγκεκριμένα τα στεγνωτήρια…

    lg_dryer_5
    Τα στεγνωτήρια DUAL Inverter Heat Pump™ της LG, προσφέρουν υψηλή φροντίδα για τα ρούχα σας και τα ευαίσθητα υφάσματα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Συγκεκριμένα τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν την τεχνολογία Eco Hybrid™, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής εξοικονόμησης ενέργειας ή χρόνου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Επιλέγοντας το Time Mode, το πιο γρήγορο στέγνωμα εξοικονομεί χρόνο, ενώ με την επιλογή Energy Mode εξασφαλίζεται η εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα ο χρήστης εξοικονομεί επιπλέον χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να περιμένει, πότε θα στεγνώσουν τα ρούχα και δεν εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.

    Μια ακόμα μοναδική λειτουργία του στεγνωτηρίου LG DUAL Inverter Heat Pump™, είναι το Sensor Dry, μέσω της οποίας, ο χρόνος στεγνώματος βελτιστοποιείται αυτόματα από τη συσκευή, χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα υγρασίας. Έτσι, τα ρούχα στεγνώνουν σωστά από την πρώτη κιόλας φορά[1], ενώ με την επιλογή για στέγνωμα σε χαμηλότερη θερμοκρασία, αποτρέπεται το μάζεμα και οι φθορές, διατηρώντας τα ρούχα σαν καινούργια.

    Επιπλέον, το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών μειώνει κατά 99,9% τα βακτήρια και ακάρεα σκόνης που ευθύνονται για πολλές αλλεργίες, ενώ χάρη στο διπλό φίλτρο που διαθέτει το LG DUAL Inverter Heat Pump™ ελαχιστοποιείται όχι μόνο η σκόνη, αλλά και τα χνούδια. Παράλληλα τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Η δυνατή ροή του νερού στο στεγνωτήριο της LG, απομακρύνει αυτόματα το χνούδι και τη σκόνη. Κομψό, εύκολο στη χρήση και σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου σπιτιού, το στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump™ διαθέτει την τεχνολογία ThinQ, χάρη στην οποία ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τη συσκευή από οπουδήποτε, μέσω smartphone. Με αυτή τη λειτουργία το στεγνωτήριο μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί από μακριά, να στείλει ειδοποίηση στο κινητό του χρήστη, όταν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στεγνώματος ή ακόμα και να επιλέξει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος, λαμβάνοντας δεδομένα από το πλυντήριο LG μέσω Wi-Fi.