Αλήθεια ή ψέματα: Το Euro χωρίζει τα ζευγάρια;

    Λίγο πριν την έναρξη του Euro 2020, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοθεί απάντηση στο φλέγον ερώτημα για κάθε ζευγάρι. Ποδόσφαιρο ή αλλιώς «μπάλα». Λέξεις που ηχούν μελωδικά στα αυτιά κάθε λάτρη…

    Euro2020-Couples-Plaisio-Blog-6
    Λίγο πριν την έναρξη του Euro 2020, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοθεί απάντηση στο φλέγον ερώτημα για κάθε ζευγάρι. Ποδόσφαιρο ή αλλιώς «μπάλα». Λέξεις που ηχούν μελωδικά στα αυτιά κάθε λάτρη της στρογγυλής θεάς στον πλανήτη. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Συνήθως ανήκουν στο γυναικείο φύλο, αλλά όχι πάντα. Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει άλλο. Τελικά οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όπως είναι το Μουντιάλ, το Euro ή το Champions League, δημιουργούν πρόβλημα στα ζευγάρια; Για να δούμε αν τελικά ισχύει.

    Μια αναβολή που πανηγυρίστηκε σαν τίτλος

    Αλήθεια ή ψέματα: Το Euro χωρίζει τα ζευγάρια; Το Euro 2020 δεν έγινε ποτέ. Ήταν να λάβει χώρα πέρσι το καλοκαίρι, αλλά ο κορωνοϊός δεν το επέτρεψε, με αποτέλεσμα να αναβληθεί. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Όσοι το περιμέναν με αγωνία μετά από 4 χρόνια, σίγουρα απογοητεύτηκαν. Κάποιοι άλλοι όμως όχι. Για την ακρίβεια πανηγύρισαν για την αναβολή του, όπως θα πανηγύριζε η ομάδα που θα σήκωνε την κούπα!

    Το Euro 2020 άργησε ένα χρόνο

    Αλήθεια ή ψέματα: Το Euro χωρίζει τα ζευγάρια; Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ. Με την απαραίτητη προσαρμογή στα νέα δεδομένα, το Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί, έστω και με 1 χρόνο καθυστέρηση. Από τις 11 Ιουνίου και για ένα μήνα, ο «βασιλιάς των σπορ» θα αποτελεί το μόνιμο θέμα συζήτησης για όλους. Και όχι απαραίτητα μόνο για καλό.

    Ζευγάρια vs Euro 2020

    Αλήθεια ή ψέματα: Το Euro χωρίζει τα ζευγάρια; Οι σχέσεις των ζευγαριών αναμένεται να δοκιμαστούν, όπως συνήθως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Είναι σχεδόν δεδομένο. Επιπλέον αυτή τη φορά τα νεύρα όλων δεν είναι ήδη στα καλύτερα τους, μετά από ένα ακόμη πολύμηνο lockdown. Άρα η γκρίνια είναι στο… δρόμο. Ξεκινώντας από το πιο κλασικό «Πάλι μπάλα θα βλέπεις;», το οποίο είναι μια διαχρονική ατάκα προς κάθε άντρα ποδοσφαιρόφιλο. Πιθανόν λίγο υπερβολική έως άδικη, αλλά πολλές φορές όχι και τόσο. Σίγουρα πάντως τα πιο επίκαιρα «Ήμασταν κλεισμένοι μέσα τόσους μήνες, δεν θα βγαίνουμε ούτε τώρα;», έχουν μία λογική. Και είναι πολύ πιθανό ακόμη και οι πιο φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι, να «αλλαξοπιστήσουν». Δηλαδή να προτιμήσουν τις χαλαρές καλοκαιρινές βόλτες, από το να παραμείνουν εσώκλειστοι για άλλον έναν μήνα. Ακόμη κι αν αυτός ο μήνας περιλαμβάνει το Euro 2020.

    Το Euro τελικά μας ενώνει

    Αλήθεια ή ψέματα: Το Euro χωρίζει τα ζευγάρια; Από την άλλη, είναι αρκετές οι περιπτώσεις που το Euro φέρνει πιο κοντά τα ζευγάρια. Ναι, υπάρχουν κι αυτά που βλέπουν μαζί μπάλα και το απολαμβάνουν. Δεν τσακώνονται, δεν περνάει κρίση η σχέση τους σε κάθε σημαντική αθλητική διοργάνωση. Όλα είναι θέμα οπτικής και καλής διάθεσης. Στο τέλος της ημέρας ακόμη και το Euro θα έπρεπε να ενώνει! Με τον δικό του τρόπο. Εσύ σε ποιον τύπο ζευγαριού ανήκεις; Με ποιον ή ποια θα παρακολουθήσεις το Euro 2020; Μοιράσου μαζί μας την πιο ξεχωριστή Euro-ποδοσφαιρική σου ιστορία, με το έτερον σου ήμισυ!