Πλαίσιο Opening Partάρα @The Mall Athens!

    Είσαι καλεσμένος να γιορτάσεις μαζί μας τα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος Πλαίσιο στο The Mall Athens, με happenings, special προσφορές & EXTRA -20% σε όλα* τα προϊόντα! Ένα μοναδικό,…

    Πλαίσιο @The Mall Athens!
    Είσαι καλεσμένος να γιορτάσεις μαζί μας τα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος Πλαίσιο στο The Mall Athens, με happenings, special προσφορές & EXTRA -20% σε όλα* τα προϊόντα!
    Πλαίσιο @The Mall Athens!Ένα μοναδικό, funταστικό διήμερο σε περιμένει την Παρασκευή και το Σάββατο 17 & 18 Φεβρουαρίου στο Επίπεδο 0 του The Mall Athens. Το Πλαίσιο ανανεώθηκε, καλωσορίζει τις οικιακές συσκευές και καλεί τον κόσμο σε μια Opening Partάρα που θα αφήσει εποχή!

    Τι σε περιμένει;

    GUEST Offers με special προσφορές και EXTRA -20% σε όλα* τα προϊόντα. Καλά κατάλαβες. Επιπλέον έκπτωση στις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις. Εγκαίνια έχουμε, να μην το χαρούμε; Τι, μόνο happenings θα έχουμε; *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Περισσότερα στο plaisio.gr.

    Κι όταν λέμε happenings, το εννοούμε.

    Ο καλεσμένος που όλοι περιμένουμε – η νέα Samsung Galaxy S23 Series - κάνει πρώτη εμφάνιση στο party μας! Οι κληρώσεις δίνουν & παίρνουν στα stands – κυρίως δίνουν απίθανες ΔΩΡΑΡΕΣ. Οι μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες παίζουν non-stop όλ ντέι λόνγκ από το Live Dj Set. Μέχρι και Κουνάβια καλέσαμε, που κάνουν χαμό και κοπανιούνται στον ρυθμό του Music 89.2. Κι αφού νηστικό αρκούδι δε χορεύει, έχουμε γλυκά snacks δια χειρός Σταύρου Βαρθαλίτη, στο δικό του Cooking Class. Έχουμε κι άλλα πολλά, πάρα πολλά!
    Κι αυτά είναι μόνο η αρχή! Φυσικά, δε θα στα αποκαλύψουμε όλα. Έλα να τα ανακαλύψεις και να τσιμπήσεις μια από τις εορταστικές μας προσφορές. Παρασκευή & Σάββατο, 17 & 18 Φεβρουαρίου, στο ανανεωμένο Πλαίσιο, Επίπεδο 0 του The Mall Athens!
    [embed]https://www.youtube.com/watch?v=dBLiLNcUw6Y[/embed]