Black Friday... Με την Marshall!

    Το άκουσες; Αμ δεν το άκουσες! Με... Καληνότσες Black Friday προσφορές στα προιόντα Marshall όμως και θα ακούσεις και θα σου αρέσει! 50 χρόνια εμπειρίας στον ήχο είναι αυτά...

    Acton II hero

     

    Ετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική Black Friday όπως ποτέ άλλοτε! Η Marshall, το θρυλικό brand πίσω από τον πιο εμβληματικό ήχο στον κόσμο, ξεδιπλώνει τις πιο απίστευτες προσφορές της σε μια επιλογή premium προϊόντων ήχου και σας προσκαλεί στην απόλυτη εμπειρία ήχου!

    🔊 Acton II

    Action II concept photo

     

    Αυτό το ευέλικτο ηχείο προσφέρει μια εμπειρία ήχου που γεμίζει το χώρο, ενώ συνδέεται εύκολα με την προτιμώμενη πηγή αναπαραγωγής μέσω Bluetooth, RCA ή εισόδου 3,5 mm. Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τον ήχο στο σπίτι σας!

    🎵 Major IV

    Marshall Major IV concept photo

     

    Πάρτε τη μουσική σας στο δρόμο με αυτά τα best seller ασύρματα over-ear ακουστικά. Η θρυλική ποιότητα ήχου, η άνεση και οι εκπληκτικές 80+ ώρες ασύρματης αναπαραγωγής μουσικής τα καθιστούν τον τέλειο σύντροφο ταξιδιού.

    🔊 Emberton

    Emberton black concept image+

     

    Μικρό, μόνο στο μάτι! Απολαύστε έναν δυναμικό ήχο που είναι ταυτόχρονα ισχυρός και φορητός. Όλα αυτά σε ένα συμπαγές πακέτο. It's time to make a statement with your sound.

    🎸 Stanmore II:

    Stanmore II concept photo

     

    Χαθείτε στη μουσική με το Stanmore II. Αυτό το εντυπωσιακό ηχείο συνδυάζει την κλασική σχεδίαση με τον σύγχρονο ήχο, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

    💥 Woburn II :

    Woburn 2 concept photo

     

    Ετοιμαστείτε για έναν καταιγιστικό ήχο. Το Woburn II είναι η απόλυτη προσθήκη στο setup του σπιτιού σας, με vintage αισθητική εμπνευσμένη από την ιστορία του brand και σύγχρονη ποιότητα ήχου που είναι βέβαιο ότι θα σας ξετρελάνει!

    • Acton 2 concept
    • emberton concept
    • major IV concept
    • stanmore 2 concept
    • woburn 2 concept

    🔥 Ανεπανάληπτη ποιότητα ήχου

    Τα προϊόντα Marshall αποτελούν το χρυσό πρότυπο όταν πρόκειται για θρυλική ποιότητα ήχου. Βυθιστείτε στην ηχητική τελειότητα.

     

     

     

    ⌛ Διαχρονικός σχεδιασμός

    Η Marshall είναι συνώνυμο του στυλ και της εκλέκτικότητας, καθιστώντας αυτά τα προϊόντα ένα κομμάτι statement σε κάθε δωμάτιο.

     

     

     

    📦 Ευελιξία

    Με μια σειρά προϊόντων, από ακουστικά έως φορητά ηχεία, η Marshall έχει κάτι για κάθε λάτρη του ήχου.

     

     

     

    🤘 H μεγάλη κληρονομιά της Marshall

    Για πάνω από 50 χρόνια, η Marshall είναι η μάρκα που εμπιστεύονται μουσικοί και ακουόφιλοι για απαράμιλλο ήχο. Τώρα, είναι η σειρά σας να βιώσετε την κληρονομιά της Marshall.

    Image
    Σεντούκι με τον αρχαίο ψαλμό

     

    Η Γαβριέλα όχι μόνο διάβασε τον ψαλμό της Black Friday, αλλά "την άκουσε καληνότσες" με απίστευτες προσφορές Mashall! Αναβαθμίστε την ηχητική σας εγκατάσταση, απολαύστε τον θρυλικό ήχο και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις Black Friday προσφορές! Η Marshall σας περιμένει για να σας ταξιδέψει στον ήχο! 

     

    Με πληροφορίες απο Δελτίο τύπου της Nexion Hellas