ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ! Ανακάλυψε τον αρχαίο ψαλμό της Black Friday 2023!

    Τι κοινό έχουν τα 90’s, η Γαβριέλα από τη σειρά «Ζήνα», ένας αρχαίος ψαλμός και ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας; Μα φυσικά μια εντελώς #ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ Black Friday!

    Black Friday 2023

     

    Φώτα, κάμερα, δράση! Φέτος ταξιδέψαμε πίσω στα -όχι και τόσο μακρινά- 90’s, τότε που το cult και η υπερβολή χάριζαν αξέχαστες στιγμές, για να αφιερώσουμε την Black Friday 2023 σε μια απο τις πιο cult σκηνές της δεκαετίας και να απελευθερώσουμε τη δύναμη του αρχαίου ψαλμού της. Κι επειδή δεν θα μπορούσαμε να σε αφήσουμε στην απέξω, σε καλωσορίζουμε στις μοναδικές προσφορές, με ένα δυνατό…ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ!

     

    Γιατί αυτή η Black Friday είναι βγαλμένη… από άλλο κόσμο!

     

    Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επική σκήνη, από τη σειρά «Xena: Warrior Princess», στην οποία η Γαβριέλλα μιλάει αρχαία ελληνικά (λέμε τώρα); Και σου απαντάμε. Κανείς!

    Κι αν η ανάμνηση έχει λιγάκι θολώσει, πάμε μαζί να καθαρίσουμε την εικόνα με ένα Rewind.

     

    - Γεια σου καλημέρα,
    - Γεια σου καληνύχτα!

     

    Η Γαβριέλλα, γνωστή για την περιέργεια και την εξυπνάδα της, καλείται να διαβάσει έναν αρχαίο ψαλμό "δωρικού" ρυθμού, έτσι ώστε να επαναφέρει στον κόσμο των ζωντανών τους μυθικούς Τιτάνες. Όλα καλά ως εδώ; Βεβαίως! Αφού, πρόκειται για μια σειρά φαντασίας. Έλα όμως, που η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, όταν ξεκινάει η απαγγελία. Η οποία δεν είναι κάτι άλλο, πέρα από... άπταιστα αρχαία greeklish μαζί με μερικές international πινελιές, όλα τοποθετημένα σε random σειρά και μια προφορά… τελείως ανατρεπτική. Κι όμως αυτές οι αστοχίες ήταν αρκετές, για να μας χαρίσουν μια από τις πιο απολαυστικές τηλεοπτικές στιγμές των 90’s!

     

    Γι'αυτό κι εμείς φέτος λέμε:

     

    Τι είναι καληνότσες;

    Κι αν αναρωτιέσαι τι είναι το καληνότσες, έφτασε η ώρα να αποκαλυφθεί η πραγματική του σημασία.

     

    Λοιπόν, αυτή είναι η μαγική λέξη! Είναι ο μυστικός ψαλμός, που αποκαλύπτει όλες τις ευκαιρίες της Black Friday. Σημαίνει εξαιρετικές προσφορές, άψογη εξυπηρέτηση, αλλά και αγορές που γράφουν ιστορία.

     

    …Γιατί στο Πλαίσιο με το «Καληνότσες» εννοούμε:

     

    •    Ασυναγώνιστες τιμές σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων

    •    Άτοκες δόσεις με το «Πλαίσιο Δια 4»

    •    Δωρεάν και Άμεση Παράδοση στο χώρο σου

    •    Υπηρεσίες, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

    •    Δωροεπιταγή έως 100€ για αγορές άνω των 199€

     

    Όταν λες καληνότσες, χρειάζεται να έχεις ένα μείγμα ενθουσιασμού, έκπληξης και θριάμβου. Γιατί; Επειδή το καληνότσες σου κλείνει το μάτι, σου χτυπάει φιλικά την πλάτη και σου ψιθυρίζει στο αυτί:

    Οι προσφορές Black Friday στο Πλαίσιο, ΤΑ ΣΠΑΝΕ!

     

    Καθώς η Black Friday πλησιάζει το Πλαίσιο έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ήξερες ως τώρα για τις προσφορές. Επωφελήσου από την εκπτωτική περίοδο, βρες όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα από τα φυσικά καταστήματα ή στο plaisio.gr και κάνε τις έξυπνες αγορές που τόσο ανυπόμονα περίμενες.

    Τιμές; Έτοιμες!

    Υπηρεσίες; Έτοιμες!

    Παραδόσεις; Έτοιμες!

     

    Και μην ξεχνάς…