Οδηγός αγοράς: Νονοί μόνοι ψάχνουν… λαμπάδα!

    Στο Πλαίσιο θα βρεις ότι έχεις ονειρευτεί να αγοράσεις και αυτό το Πάσχα, με πάνω από 2.000 λαμπάδες και παιχνίδια για όλα τα γούστα. Η αγαπημένη περίοδος για κάθε βαφτιστήρι πλησιάζει και εμείς…

    Playmobil 3668177 ed
    Στο Πλαίσιο θα βρεις ότι έχεις ονειρευτεί να αγοράσεις και αυτό το Πάσχα, με πάνω από 2.000 λαμπάδες και παιχνίδια για όλα τα γούστα. Η αγαπημένη περίοδος για κάθε βαφτιστήρι πλησιάζει και εμείς φροντίζουμε να «λύσουμε τα χέρια» σε νονούς και νονές, με τον πιο πλήρη οδηγό για αγορά πασχαλινής λαμπάδας. Άλλωστε Οδηγός αγοράς: Νονοί μόνοι ψάχνουν… λαμπάδα! στο Πλαίσιο είναι δεδομένο ότι θα βρεις την ιδανική λαμπάδα για το Πάσχα. Και κυρίως αρκετά οικονομικά, καθώς οι τιμές ξεκινούν από τα 4,99  ευρώ! Αρχικά, αν μετά από τόσα χρόνια θεωρείς ότι έχεις στερέψει από πρωτότυπες ιδέες ή αν το βαφτιστήρι σου είναι αρκετά απαιτητικό, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Για ακόμη μια φορά θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου και θα είσαι ο νονός ή η νονά «της χρονιάς». «Σύμμαχος» σου η τρομερή ποικιλία επιλογών που σου προσφέρει το Πλαίσιο, σε συνεργασία με τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

    Τα παιδία παίζει

    [gallery columns="5" ids="65556,65565,65566,65558,65557"] Αν το βαφτιστήρι σου είναι κορίτσι τότε σίγουρα θα ενθουσιαστεί με τη λαμπάδα Barbie με κινητό ιατρείο-ασθενοφόρο η οποία προσφέρει την βοήθεια της σε όσους την έχουν ανάγκη. Με μια λαμπάδα «Κάστρο της Arendelle» θα είναι έτοιμη να ζήσει την περιπέτεια της αγαπημένης της ταινίας «Frozen 2». Παράλληλα, μπορεί να γίνει η επόμενη «Fashionista» με την λαμπάδα TY, η οποία περιλαμβάνει τσάντα, πορτοφόλι και μπρελόκ. Στην περίπτωση που το βαφτιστήρι σου είναι αγόρι, τότε σου έχουμε τη σίγουρη λύση με τη λαμπάδα Νταλίκα Καρχαρίας από την Hot Wheels, για να ζήσει μια συναρπαστική εμπειρία προσπαθώντας να αποφύγει τα κοφτερά της δόντια με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο. Εναλλακτικά υπάρχει και η επιλογή της λαμπάδας «Gormiti Νησί του Gorm» για πιο… δυναμικές περιπέτειες. Επιπλέον, με τη λαμπάδα Παιχταράς το βαφτιστήρι σου θα είναι έτοιμο για το γήπεδο με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

    Ανάσταση με τα κορυφαία gadgets

    [caption id="attachment_65559" align="alignnone" width="770"]Οδηγός αγοράς: Νονοί μόνοι ψάχνουν… λαμπάδα! Turbo-X Action Κάμερα ACT-150 με δώρο λαμπάδα[/caption] Προφανώς, όσο μεγαλύτερο σε ηλικία είναι το βαφτιστήρι σου, τόσο ανεβαίνει κάθε χρόνο και ο πήχης για την εύρεση πασχαλινής λαμπάδας, ειδικά αν βρίσκεται στην εφηβεία. Το Πλαίσιο όμως σου δίνει και πάλι τη λύση για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με ποιο τρόπο; Χάρη σε μια σειρά από λαμπάδες εφοδιασμένες με τεχνολογικά gadgets, οι οποίες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού! Ξεκινώντας με την Turbo-X Action Κάμερα ACT-150 για να καταγράφει κάθε extreme εμπειρία που βιώνει σε Full HD video, ακόμη και μέσα στο νερό, σε έως και 30 μέτρα βάθος! Αν επιθυμεί απλά να ακούει τη μουσική του ή έχει τη συνήθεια να μιλάει αρκετά στο κινητό του, τότε η λύση είναι μία. Με τα ασύρματα ακουστικά Sony Bluetooth Headphones WHCH 510 θα έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και διάρκεια μπαταρίας έως 35 ώρες. Αντίστοιχα, εξαιρετική επιλογή αποτελούν και τα στερεοφωνικά ακουστικά Turbo-X Truly Wireless Capsule ΙΙ. Θα μπορεί να πραγματοποιεί και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο, καθώς και να απολαμβάνει αγαπημένα μουσικά playlists. Όπως επίσης και τα JBL Bluetooth αδιάβροχα ηχεία GO σε μαύρο, χρυσό και μπλε χρώμα. Για να μπορεί να ακούει την αγαπημένη του μουσική όπου κι αν βρίσκεται! Οδηγός αγοράς: Νονοί μόνοι ψάχνουν… λαμπάδα! Την ίδια στιγμη, αν είναι Gym Freak, θα λατρέψει το Turbo-X Smartwatch Tempus HR+ II. Ιδανικό για να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ με διάρκεια μπαταρίας έως και 5 μέρες, δε θα ξεμείνει ποτέ από δυνάμεις! Τέλος, αν επιθυμείς να κάνεις πραγματικά τη διαφορά στο έφηβο βαφτιστήρι σου, τότε η λαμπάδα που συνοδεύεται από το Turbo-X Rocket Ηλεκτρικό Πατίνι, θα κάνει θραύση! Το απόλυτο gadget έχει σχεδιαστεί για παιδιά με βάρος έως 80 κιλά. Διαθέτει αυτονομία μπαταρίας στα 10 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει τα 8 χλμ./ώρα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμβατικό πατίνι μετά την αποφόρτιση της μπαταρίας του.

    Κάνε μια ευχή, κοστίζει ελάχιστα!

    [caption id="attachment_65551" align="alignright" width="300"]Οδηγός αγοράς: Νονοί μόνοι ψάχνουν… λαμπάδα! Λαμπάδα Make-A-Wish με Αστέρι[/caption] Να θυμάσαι ότι με μόλις 9,99 ευρώ μπορείς να κάνεις δώρο στο βαφτιστήρι σου μία από τις πανέμορφες λαμπάδες «Make-A-Wish». Για να χαρίσεις ταυτόχρονα επιπλέον χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Είναι διαθέσιμες σε ξεχωριστά σχέδια σε λευκό κερί όπως το ελεφαντάκι, το τιμόνι-άγκυρα, ο πύραυλος, η αλεπού και η μπαλαρίνα. Και θα βοηθήσεις σημαντικά την προσπάθεια για πραγματοποίηση κάθε μοναδικής ευχής κάθε μικρού παιδιού που πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια.

    Kαι οι «ενήλικες έχουν ψυχή»

    [caption id="attachment_65549" align="alignleft" width="300"]Οδηγός αγοράς: Νονοί μόνοι ψάχνουν… λαμπάδα! Λαμπάδα Sentio «Καλό Πάσχα»[/caption] Εάν το βαφτιστήρι σου είναι πλέον μεγάλο παιδί, τότε οι χειροποίητες λαμπάδες της Sentio είναι μονόδρομος. Με τα εντυπωσιακά τους στολίδια, θα είσαι και φέτος το Πάσχα συνεπής στις υποχρεώσεις σου ως νονός ή νονά. Μπορείς να διαλέξεις με στολίδια μισοφέγγαρο σε μπορντό κερί ή κομμάτι παζλ σε λευκό κερί. Ή λαμπάδα τσολιάς με μπλε κερί ή λαμπάδα Μικρός Πρίγκηπας σε γαλάζιο κερί. Με λίγα λόγια, ετοιμάσου για το πιο ξεχωριστό και στιλάτο Πάσχα για σένα και το βαφτιστήρι σου. Παρέα με λαμπάδες και δώρα μόνο από το Πλαίσιο!