Διαθέσιμη για PlayStation και Xbox η εφαρμογή Apple TV!

    Μετά το επίσημο λανσάρισμα των Xbox Series X/S και PlayStation 5 (σε Αμερική, Ιαπωνία, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη, παρέχοντας στους…

    ATVP-Main
    Μετά το επίσημο λανσάρισμα των Xbox Series X/S και PlayStation 5 (σε Αμερική, Ιαπωνία, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους πρόσβαση στην συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+¹. Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την παρακολούθηση, απλώς χρειάζεστε ένα Apple ID για να συνδεθείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να γίνετε συνδρομητές σε κανάλια, να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε ταινίες, ή να αγοράσετε τηλεοπτικές εκπομπές.

    Παρακολούθηση στο PlayStation

    • PlayStation 5: Μεταβείτε στο Media Hub και μετά επιλέξτε την εφαρμογή Apple TV στη σειρά εφαρμογών για να την ανοίξετε.
    • PlayStation 4: Μεταβείτε στην ενότητα TV & Video και μετά επιλέξτε την εφαρμογή Apple TV στη σειρά εφαρμογών για να την ανοίξετε.

    Παρακολούθηση στο Xbox One, Xbox Series X ή Xbox Series S

    • Στο Αρχικό (Home) μενού του Xbox, μεταβείτε στο Store, αναζητήστε τον όρο «Apple TV» και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
    • Στο Αρχικό (Home) μενού, μεταβείτε στο τμήμα «Entertainment» ή «My games and apps» και μετά επιλέξτε την εφαρμογή Apple TV για να την ανοίξετε.
    • Στην οθόνη «Παρακολούθηση», κάντε κύλιση προς τα κάτω για προβολή περιεχομένου Apple TV+, καναλιών Apple TV, ή προτεινόμενων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, και μετά επιλέξτε ένα στοιχείο.
    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες της εφαρμογής Apple TV, δείτε τον Οδηγό χρήσης για την εφαρμογή Apple TV για Smart TV και συσκευές ροής. 1. Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 4,99€ τον μήνα μετά από δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Το Apple TV+ συμπεριλαμβάνεται δωρεάν για έναν χρόνο με την αγορά μιας συσκευής Apple και την εξαργύρωση της προσφοράς εντός 90 ημερών.