Μόλις βρήκες δώρο για το Secret Santa!

    Αγαπητέ Secret Santa, Έχεις σκεφτεί τί δώρο θα προσφέρεις φέτος στο άτομο που θα σου τύχει; Επειδή πάλι, θα ψάχνεις τελευταία στιγμή ένα έξυπνο, αλλά παράλληλα οικονομικό δώρο, είπαμε κάπως να σε…

    Secret Santa

    Αγαπητέ Secret Santa,

    Έχεις σκεφτεί τί δώρο θα προσφέρεις φέτος στο άτομο που θα σου τύχει;

    Επειδή πάλι, θα ψάχνεις τελευταία στιγμή ένα έξυπνο, αλλά παράλληλα οικονομικό δώρο, είπαμε κάπως να σε βοηθήσουμε… Χαλάρωσε στον καναπέ, ετοίμασε κάτι ζεστό να πιείς και… πάμε να μιλήσουμε για δώρα!

     

    #01 Cozy κάλτσες & ρούχα για το σπίτι

     

    Μήπως, βλέποντας αυτές τις κάλτσες, το πρώτο άτομο που σου έρχεται στο μυαλό, είναι αυτό που σου έτυχε στο Secret Santa; Αν η απάντηση είναι «Ναι», τότε μην το σκεφτείς λεπτό! Δες όλα τα διαθέσιμα σχέδια και διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Μάλιστα, μπορείς να βρεις έτοιμα packs με κάλτσες, σε διαφορετικά σχέδια. Η συσκευασία τους είναι άκρως γιορτινή, για να μπορείς να τα προσφέρεις ακόμα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο περιτύλιγμα!

    Μήπως τώρα, αυτό το πιο «cozy» στιλ που βλέπεις στις παραπάνω φωτογραφίες, ταυτίζεται περισσότερο με την προσωπικότητά του/της; Γιατί, αν είναι από τους τύπους που τους αρέσει το χουχούλιασμα στο σπίτι, τότε να είσαι σίγουρος ότι το δώρο σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ξεκίνα, από ένα ζευγάρι fluffy παντόφλες. Κι αν κάτι σου… λείπει, μπορείς να επιλέξεις επιπλέον μία fleece ρόμπα για το σπίτι. Έτσι, θα συνδυαστεί κιόλας με όμορφα συναισθήματα, αφού όποτε θα τα φοράει και θα χαλαρώνει, θα σκέφτεται εσένα!

     

    #02  Για την ώρα της μαγειρικής!

     

    Μήπως όμως, έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μαγειρική; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε με τις παραπάνω φωτογραφίες σου «χτύπησαν» καμπανάκια! Ένα δώρο για την κουζίνα λοιπόν, είναι ό,τι πρέπει! Μπορείς να επιλέξεις μία ποδιά μαγειρικής με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο. Ή ένα σετ εργαλείων για την κουζίνα που σίγουρα θα αποδειχθεί πολύ χρηστικό, ειδικά αν είναι άτομο που ασχολείται τακτικά με μαγειρικές δημιουργίες.

     

    💡TIP! Αν είναι γονιός και παράλληλα ασχολείται με την κουζίνα, σου έχουμε το τέλειο xmas δώρο. Ένα σετ με χριστουγεννιάτικες ποδιές, μία για το μεγάλο και άλλη μία για… το μικρό chef του σπιτιού. Έτσι, θα περνάνε μαζί δημιουργικό χρόνο, παίζοντας με τις ζύμες!

     

     

    #03 Χαλάρωση, ευεξία και… καλή διάθεση

     

    «Είδα αυτά τα αρωματικά χώρου και σκέφτηκα…» Ποιον; Ακόμα ένα υπέροχο δώρο για το Secret Santa που σίγουρα θα αρέσει πολύ. Ειδικά αν το άτομο που σου έτυχε, είναι από αυτούς που...

     

     Κάαααθε Χριστούγεννα θα φέρουν κάτι που μυρίζει μελομακάρονο,  

     Πάντα θα έχουν αρωματικά κεριά και λουλούδια στο γραφείο τους,

     Θέλουν και την ανάλογη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσουν….

     

    Τότε, μόλις βρήκες το τέλειο δώρο!

     

    Αν δε γνωρίζεις πολύ καλά τις προτιμήσεις του/της, προσπάθησε να επιλέξεις ένα ουδέτερο και, όχι πολύ έντονο, άρωμα. Όλα διαθέτουν όμορφες, προσεγμένες συσκευασίες. Μάλιστα, αν το συνοδεύσεις και με μία DIY xmas κάρτα, το δώρο σου θα γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό!

     

    #04 …Κάτι ουδέτερο!

     

    Τις περισσότερες φορές, ειδικά όταν πρόκειται για συναδέλφους, θέλουμε ένα ουδέτερο δώρο. Γιατί, είτε δεν ξέρουμε καλά τις προτιμήσεις του/της, είτε θέλουμε πολύ απλά να κινηθούμε με κάτι «safe». Επομένως, σου ετοιμάσαμε μερικές προτάσεις και γι’ αυτό το… κάτι ουδέτερο που ψάχνεις!

     

    Πρόταση #01

    Επίλεξε ένα ημερολόγιο και συνδύασέ το με κάποιο ιδιαίτερο στυλό, ώστε να τα έχει πάντα «πακέτο» στην τσάντα. Όλοι μας, άλλωστε, θέλουμε να οργανώνουμε σωστά τα to-do της ημέρας. Τί καλύτερο από ένα καινούριο ημερολόγιο για το νέο έτος;

     

    Πρόταση #02

    Βρες μία κούπα με χριστουγεννιάτικα σχέδια και γέμισέ τη με σοκολατάκια και διάφορα ζαχαρωτά. Ετοίμασε και μία DIY καρτούλα με ευχές. Τοποθέτησέ τα μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη τσάντα και… το δώρο σου είναι πανέτοιμο!

     

    Πρόταση #03

    Μία ακόμα «έτοιμη» λύση, είναι αυτή ενός σετ, που περιέχει παγούρι νερού και ασορτί κούπα. Έτσι, θα μπορεί να παίρνει παντού μαζί και δροσερό νερό, αλλά και ροφήματα για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

     

    Στο Πλαίσιο έχουμε τυλίξει πολλά δώρα και ξέρουμε ότι η ουσιαστική τους αξία είναι η συναισθηματική. Γι’ αυτό όσο ψάχνεις για το τέλειο Secret Santa δώρο το «moto» σου να είναι ένα…

    Το είδα & σε σκέφτηκα!

    …Γιατί, αν δεις κάτι και αμέσως σκεφτείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε να είσαι σίγουρος πως το δώρο σου δε θα πέσει έξω!