Γιορτή της μητέρας | Κάνε τη μέρα της τόσο ξεχωριστή, όσο είναι κι εκείνη!

    Οργάνωσε μία ξεχωριστή μέρα για τη δική σου μαμά, που θα θυμάται για πάντα. Μία μέρα αφιερωμένη σε εκείνη, γιατί το αξίζει!

    Γιορτή της μητέρας

    Γιορτάζει αυτή η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής σου. Εκείνη που σε βάζει πάνω απ’ όλους και όλα. Που είναι πάντα «εκεί» στα δύσκολα και χαίρεται διπλά όταν σε βλέπει να χαμογελάς. Γιορτάζει η μαμά σου! 


    Τι λες; Δεν της αξίζει κάτι όμορφο; Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να οργανώσεις μία μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνη. Και μεταξύ μας… αυτό είναι το ομορφότερο δώρο που μπορείς να της κάνεις για τη Γιορτή της μητέρας! 

     

    Η μαμά, αγαπάει τον καφέ!

     

    Αν η μαμά σου είναι γνήσια «coffee lover», τότε δεν έχεις παρά να οργανώσεις μία μέρα, γύρω από την αγάπη της για τον καφέ. Ευκαιρία για ένα διαφορετικό «tasting», σε κάποιο roastery coffee shop, όπου θα απολαύσετε ιδιαίτερα χαρμάνια από έμπειρους baristas. Πολλά από αυτά τα café μάλιστα, προσφέρουν και μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, πραγματοποιώντας όλη την επεξεργασία των κόκκων μπροστά στα μάτια σου!

     

    coffee lover

     

    Αν τώρα, εκτός από «coffee lover» είναι και ρομαντικός χαρακτήρας, μπορείς να την κεράσεις τον αγαπημένο της καφέ κάπου παραλιακά. Ο καιρός το επιτρέπει, άρα τί καλύτερο από ένα τραπεζάκι για δύο με θέα το απέραντο γαλάζιο; Και μετά… παγωτάκι στο χέρι και περπάτημα!

     

    Η μαμά, χαλαρώνει με τη γυμναστική!

     

    Υπάρχουν κι αυτές οι μητέρες, που μέσα σ’ όλα, έχουν και τη γυμναστική στη ζωή τους. Αν λοιπόν, η δική σου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, ήρθε η ώρα να της κάνεις το χατίρι. Βάλε φόρμα, βρες ένα μεγάλο πάρκο που δεν έχετε ξαναπάει και τα υπόλοιπα… άστα πάνω της. Άφησέ την να σου δείξει τη ρουτίνα γυμναστικής της, θα αισθανθεί πολύ υπερήφανη για τον εαυτό της!   

     

    Κάτι που επίσης θα λάτρευε, είναι λίγες ώρες υπαίθριας γυμναστικής με κάποιον επαγγελματία personal trainer. Μπορείς εύκολα να βρεις προγράμματα γυμναστικής σε small groups και να κλείσεις δύο θέσεις, μία για εσένα και μία για τη μαμά σου, τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει. Είναι κάτι που -ίσως- δεν έχει ξαναδοκιμάσει και που σίγουρα, θα την κάνει να αισθανθεί «δυνατή» και πολύ ξεχωριστή!

     

    γυμναστική

     

    Η μαμά, είναι δημιουργική!

     

    Αν είναι η καλλιτέχνιδα του σπιτιού, τότε δεν μπορείς να της κάνεις καλύτερο δώρο, από το να οργανώσεις μία επίσκεψη στο σπίτι για DIY κατασκευές. Ξεσκόνισε τα άλμπουμ σου, συγκέντρωσε τις πιο όμορφες στιγμές σας μέχρι σήμερα σε φωτογραφίες και εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα υλικά χειροτεχνίας που χρειάζονται για να φτιάξετε μόνοι σας το τέλειο, προσωποποιημένο photo book!

     

    Επειδή όμως είσαι και το καμάρι της, ίσως να προτιμά κάτι που θα μπορεί να στολίσει στο σπίτι. Μην της χαλάσεις το χατίρι… το photo book μπορεί να δώσει τη θέση του σε ένα πολύ δημιουργικό κολάζ με φωτογραφίες για το υπνοδωμάτιό της. Κάπως έτσι, θα θυμηθείτε και τα παλιά… Τότε που καθόσασταν με τις ώρες στο τραπέζι και φτιάχνατε τις κατασκευές που σού είχαν ζητήσει από το σχολείο! Και πίστεψέ μας… αξία ανεκτίμητη για τη μαμά σου αυτό!  
     

    DIY άλμπουμ

     

    Η μαμά, λατρεύει τα spa!

     

    Μαμά-γυναίκα. Μαμά-σύζυγος. Μαμά-ψυχολόγος. Μαμά-σοφέρ. Μαμά-δασκάλα. Μαμά-εργαζόμενη… και πολλά-πολλά ακόμη ήταν, είναι και θα είναι η μαμά σου. Σίγουρα λοιπόν, της αξίζουν μερικές ώρες χαλάρωσης σε κάποιο spa και γιατί όχι, παρέα σου! Βρες το ιδανικό «πακέτο χαλάρωσης» και κλείσε ραντεβού για τους δυο σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα επαγγελματικό μασάζ σε όλο το σώμα, να συνεχίσετε με λίγη ώρα σάουνας ή hammam και να κλείσετε με μία αναζωογονητική περιποίηση προσώπου. Θα βγείτε και οι δύο, «άλλοι άνθρωποι»! 

     

    spa μαμά

     

    Η μαμά, είναι ρομαντική!

     

    Τι να την κάνεις που είναι ρομαντική ψυχή; Μπορεί ορισμένες φορές να προσπαθείς να «συγχρονιστείς» με τις σκέψεις της, όμως «μάνα είναι μόνο μία» και γι’ αυτό το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να γιορτάσετε τη μέρα… ρομαντικά! Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν της αρέσουν οι ταινίες, οργάνωσε ένα movie night στο σπίτι με finger food από τα χεράκια σου. Διαφορετικά, μπορείτε να πάτε για περπάτημα κάπου παραθαλάσσια και -γιατί όχι- να κάνετε πικνίκ στην παραλία! 

     

    πικνικ θάλασσα

     

    Η μαμά, αγαπάει τα ταξίδια! 

     

    Αν η μεγαλύτερή της αγάπη -αμέσως μετά από εσένα φυσικά- είναι τα ταξίδια, τότε ξέρεις τι  θα της άρεσε πολύ; Μία εκδρομή παρέα σου! Σίγουρα πάει καιρός από το τελευταίο σας ταξίδι, οπότε ευκαιρία και για τους δύο να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσετε χρόνο παρέα. Επίλεξε ένα μέρος που δεν έχει επισκεφθεί στο παρελθόν και κάνε μία μίνι έρευνα. Ειδικά αν υπάρχει ευελιξία στις ημερομηνίες, μπορείς εύκολα να βρεις πολύ οικονομικά εισιτήρια, για κάθε προορισμό. Σκέψου μόνο το χαμόγελό της, όταν θα ετοιμάζει βαλίτσα!

     

    ταξίδια

     

    Όλα στη μαμά

     

    Η μαμά σου είναι υπέροχη. Και για να είναι «η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο», δε χρειάζεται πολλά. Της φτάνει μόνο να σε βλέπει να χαμογελάς και… να ξέρει ότι έχει κατοχυρωμένη μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου!