Author's thumbnail
    Πηγή Φιλοσίδου
    Μαϊ 13, 10:00πμ

    Μη σκας… Μόλις βρήκες τον ανεμιστήρα που έψαχνες!

    Ποιος "τύπος" ανεμιστήρα σου ταιριάζει; STOP! Κάνε scroll και μάθε όλα όσα πρέπει πριν απαντήσεις!

    ανεμιστήρας

    Θες μία συσκευή που να σε δροσίζει, χωρίς αναμονές. Που να προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες σου, χωρίς να σε κάνει να σκέφτεσαι τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος. Ο ανεμιστήρας είναι η πλέον εύκολη και οικονομική λύση – η συσκευή που θα σε κάνει να περάσεις το φετινό καλοκαίρι… ζάχαρη! 

    - Γιατί να αγοράσω ανεμιστήρα;

    💡 01. Γιατί ανανεώνει τον αέρα στο χώρο 

     

    Καθώς τα πτερύγια του ανεμιστήρα περιστρέφονται, η δροσιά διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο, με αποτέλεσμα τη φυσική ανανέωση του αέρα. Έτσι, δημιουργείται μία ευχάριστη αίσθηση, χωρίς δυσάρεστες οσμές και παγωνιά. 

     

    💡 02. Γιατί λειτουργεί με χαμηλά επίπεδα θορύβου 

     

    Ένας ανεμιστήρας λειτουργεί με χαμηλά επίπεδα θορύβου, ώστε να τον χρησιμοποιείς χωρίς δεύτερες σκέψεις, από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Ο θόρυβος που παράγει είναι ελάχιστος, ενώ σε ορισμένα μοντέλα ακόμα και μηδαμινός, κάνοντάς τον την ιδανική επιλογή ακόμα και για το υπνοδωμάτιο. 

     

    💡 03. Γιατί δε θα σου κοστίσει ακριβά

     

    Το κόστος αγοράς ενός ανεμιστήρα είναι σχετικά μικρό. Όποιο κι αν είναι το διαθέσιμο budget λοιπόν, δε θα είναι δύσκολο να βρεις εκείνον τον ανεμιστήρα που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

     

    💡 04. Γιατί εξοικονομεί ενέργεια

     

    Πρόκειται για μία συσκευή που λειτουργεί πολύ οικονομικά, χωρίς να κάνει σπατάλες στο ρεύμα. Έτσι, δεν ανησυχείς ούτε για τα οικιακά σου έξοδα, ούτε για το ενεργειακό αποτύπωμα της συσκευής σου, όσες ώρες κι αν λειτουργεί μέσα στη μέρα.

     

    💡 05. Γιατί δε θα σε δυσκολέψει στιγμή

     
    Δε χρειάζεται να τον έχεις στο νου σου. Ο ανεμιστήρας είναι μία συσκευή εύκολη στην εγκατάσταση, ενώ απαιτεί λιγότερη έως και καθόλου συντήρηση σε σύγκριση με άλλα συστήματα ψύξης. 

    - Ποιον τύπο ανεμιστήρα να επιλέξω;

    Ορθοστάτης

    Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο και συνήθως, διαθέτει αρκετά επίπεδα ισχύος. Το ύψος του ρυθμίζεται, ενώ ορισμένα μοντέλα είναι και τηλεχειριζόμενα, για να κάνεις όλες τις απαραίτητες επιλογές και από απόσταση.

     

     

    Δαπέδου

    Διαθέτει ενσωματωμένη βάση, για να στερεώνεται σταθερά στο πάτωμα και μεγάλα πτερύγια, που διαχέουν αποτελεσματικά τον αέρα σε όλο το δωμάτιο. Αυτό, τον καθιστά ιδανική επιλογή κυρίως, για μεγαλύτερους χώρους. 

     

     

    Οροφής

    Τοποθετείται στην οροφή, με αποτέλεσμα να διαχέει τον αέρα σε όλο το δωμάτιο. Μάλιστα, ορισμένα μοντέλα ενδείκνυνται και για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να απολαμβάνεις τις υπηρεσίες του ανεμιστήρα στο μπαλκόνι ή στη βεράντα. 

     

     

    Επιτραπέζιος

    Χάρη στον compact σχεδιασμό του, ο επιτραπέζιος ανεμιστήρας είναι ιδανικός για μικρότερους χώρους. Μεταφέρεται εύκολα, ενώ αποδίδει καλύτερα όταν βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σώμα ή το πρόσωπο.

     

     

    Επιτοίχιος

    Εγκαθίσταται σταθερά στον τοίχο και διαχέει τον αέρα σε συγκεκριμένα σημεία του δωματίου. Επειδή τοποθετείται σχετικά ψηλά και έχει μεγάλη διάμετρο, η δράση του γίνεται άμεσα αντιληπτή. 

     

     

    Tower

    Πρόκειται για την τελευταία λέξη στους ανεμιστήρες δαπέδου. Έχει λεπτό προφίλ, μοντέρνο design και τα πτερύγιά του δεν είναι ορατά, όπως σε άλλους. Συνήθως χρησιμοποιείται σε χώρους όπου η κυκλοφορία αέρα απαιτείται σε ύψος. 
     

     

     

    Υδρονέφωσης

    Παράγει δροσερό αέρα και ψεκάζει παράλληλα με νερό, διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας που χρειάζεται ένα υγιές περιβάλλον. Το νερό περνάει μέσα από τα περιστρεφόμενα πτερύγια και διασκορπίζεται στο χώρο, δημιουργώντας έτσι ακόμα καλύτερη αίσθηση δροσιάς. 

     

     

    Air Cooler

    Λειτουργεί με νερό, το οποίο τοποθετείται στην ειδική υποδοχή. Το νερό αυτό ψύχεται και εξατμίζεται στο χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί την επιθυμητή, δροσερή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στο ειδικό δοχείο μαζί με το νερό μπορούν να τοποθετηθούν και παγοκύστες. 

     

     

    Τώρα γνωρίζεις ακριβώς ποιον ανεμιστήρα πρέπει να επιλέξεις! Βρες τον ιδανικό για το χώρο σου, αξιοποίησε όλες του τις δυνατότητες και απόλαυσε την κάθε στιγμή… ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού!