Διαθέσιμη στο Disney+ η πολυαναμενόμενη σειρά «STAR WARS: Η Ακόλουθος»

  Η πρωτότυπη σειρά δράσης από την Lucasfilm είναι τώρα διαθέσιμη, αποκλειστικά στο Disney+.

  An investigation into a shocking crime spree pits a respected Jedi Master against a dangerous warrior from his past. As more clues emerge, they travel down a dark path where sinister forces reveal all is not what it seems…

  Η νέα, πρωτότυπη σειρά της Lucasfilm, «Star Wars: Η Ακόλουθος», είναι τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Disney+, με τα δυο πρώτα επεισόδια. Κάθε Τετάρτη, θα γίνεται διαθέσιμο ένα ακόμη νέο επεισόδιο. Μάθε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

   

  The Acolyte Hero 1
   © 2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

   

  Στο «Star Wars: Η Ακόλουθος», μια έρευνα για μια σοκαριστική σειρά εγκλημάτων, φέρνει έναν αξιοσέβαστο Jedi Master (Lee Jung-jae) εναντίον μιας επικίνδυνης πολεμίστριας από το παρελθόν του (Amandla Stenberg). Καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως, οι δυο τους ταξιδεύουν σε ένα μονοπάτι, όπου οι σκοτεινές δυνάμεις αποκαλύπτουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

   

  The Acolyte Hero 2
   © 2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

   

  Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo και Carrie-Anne Moss.

   

  Η Leslye Headland είναι η δημιουργός της σειράς, αντλώντας την έμπνευση της απο το Star Wars του George Lucas. Η ίδια είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός μαζί με την Kathleen Kennedy, τον Simon Emanuel, τον Jeff F. King και τον Jason Micallef. Οι Charmaine DeGraté και Kor Adana είναι οι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim και Rob Bredow είναι οι παραγωγοί της σειράς.

   

  The Acolyte Hero 3
   © 2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

   

  Η Headland σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια (101 & 102). Οι σκηνοθέτες Kogonada (103 & 107), Alex Garcia Lopez (104 & 105) και Hanelle Culpepper (106 & 108) ολοκληρώνουν την σκηνοθετική ομάδα της σειράς.

   

  Ο βραβευμένος συνθέτης Michael Abels, γνωστός για τη δουλειά του στα «Get Out» και «Us», έγραψε τη μουσική για το «Star Wars: Η Ακόλουθος».

   

  Βρες Smart TVs σε όλες τις διαστάσεις και τεχνολογίες, εξοπλισμό Home Cinema και αξεσουάρ στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr, για αγαπημένες σειρές, ταινίες και περιεχόμενο από κορυφαίες VoD (Video on Demand) πλατφόρμες.