"Death by chocolate | Το υπέρ-σοκολατένιο παγωτό"

    Για τον φανατικό λάτρη της σοκολάτας, αυτό το παγωτό είναι η πεμπτουσία της γεύσης! Είσαι έτοιμος να το απολαύσεις;

    Chocolate

    Για τον φανατικό λάτρη της σοκολάτας, αυτό το παγωτό είναι η πεμπτουσία της γεύσης! Είσαι έτοιμος να το απολαύσεις;

     

    Μια καλή επίσκεψη στο παντοπωλείο, λίγος ελεύθερος χρόνος και μπόλικη όρεξη για δημιουργία αλλά και…. για σοκολάτα, είναι τα κύρια συστατικά για να πετύχει το παγωτό σου.

     

     Για το παγωτό "Death by chocolate"

     Θα χρειαστείς

    Μα τι άλλο; Ό,τι παραλλαγή σοκολάτας υπάρχει στον κόσμο. Κομματάκια σοκολάτας, κομμάτια από λαχταριστό brownie (χρειάζεται να πούμε περισσότερα;), σκόνη κακάο, λιωμένη λευκή ή σοκολάτα γάλακτος και φυσικά υπέροχο fudge. Ακόμα και το γάλα σου -ζωικό ή φυτικό δεν έχει σημασία-, μπορεί να είναι σοκολατούχο, για «super» πλούσια γεύση.

     

    Προετοιμασία

    Ενώ η ώρα της εκτέλεσης δεν απαιτεί πάνω από 10 λεπτά, η προετοιμασία θέλει χρόνο. Συγκέντρωσε όλα τα υλικά και τοποθέτησέ τα στην κατάψυξη. Πρέπει να υπομείνεις μια «αγωνιώδη περίοδο» 24 ωρών, για να παγώσουν τέλεια τα υλικά και να αποκτήσουν την ιδανική υφή.

     

    Εκτέλεση

    Κι όταν φτάσει η γλυκιά στιγμή της δημιουργίας, τα πράγματα είναι τόσο απλά! Βάλε τα συστατικά στο blender και χτύπησέ τα, ώσπου να μετατραπούν σε μια απαλή και κρεμώδη σύσταση. Πρόσθεσε ό,τι «extra» κομματάκι σοκολάτας, ξηρών καρπών ή brownie τραβάει η όρεξή σου και… Έτοιμο!

     

    Αν θέλεις να παρατείνεις ή να μεγαλώσεις την απόλαυση, παρακάτω σου δίνουμε μια λίστα με τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πεντανόστιμο, αυτό παγωτό και σε άλλες «γλυκές αλχημείες».

     

    Σάντουιτς παγωτού

    Βάφλες

    Banana Split

    Brownie

    Γεμιστό Cake

     

    Απανταχού chocoholics ενωθείτε. Το υπέρτατο παγωτό σοκολάτας είναι εδώ και… Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σε κάνει να το φτιάξεις ξανά και ξανά και… ξανά!