Άνοιξη σημαίνει… Wellness!

    Η τέλεια εποχή για να κάνεις restart στις συνήθειές σου, να αναζωογονηθείς και να αποκτήσεις μια daily life, γεμάτη από ευεξία και ενέργεια.

    spring

    Καλως ήρθες Ά Ν Ο Ι Ξ ΗΗ τέλεια εποχή για να κάνεις restart στις συνήθειές σου, να αναζωογονηθείς και να αποκτήσεις μια daily life, γεμάτη από ευεξία και ενέργεια. Γιατί η αλλαγή της εποχής, δεν είναι μόνο στοιχείο αναγέννησης στη φύση, αλλά αποτελεί, επίσης, υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με… έμπρακτες μεθόδους.


    👉 Εσύ θέσε νέους fitness στόχους κι εμείς βάζουμε τη λίστα με Wellness προτάσεις, που θα…

     

    Boost-άρουν τη διάθεσή σου & θα «μεταμορφώσουν» το σώμα σου.

     

    «Μήπως σηκώθηκες, ήδη, από τον καναπέ και φόρεσες τα αθλητικά σου»;

     

     

    💪🏼 Let's get physical


    Πολύ απλά, ασκήσου τακτικά! Έχεις αγαπημένο hobby; Υπάρχει κάποιο άθλημα, που θέλεις να ξεκινήσεις; Διασκεδάζεις με μια συγκεκριμένη δραστηριότητα; Ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό, ακούγοντας τη λέξη «γυμναστική», ήρθε η ώρα να ενσωματωθεί στα daily plans σου! Λίγα λεπτά άσκησης/ τη μέρα και με την ίδια συνέπεια και σταθερότητα/ τη βδομάδα, θα δεις το σώμα σου να παίρνει άααααλλη διάσταση! 

    Κι επειδή το σωστό workout, χρειάζεται και τον σωστό εξοπλισμό…. Πού θα τον βρεις; Μα φυσικά στο Πλαίσιο🔴

    • Sentio Λάστιχα Γυμναστικής 3τεμ
      Sentio Λάστιχα Γυμναστικής 3τεμ.
      Το σετ με τα λάστιχα γυμναστικής από τη Sentio είναι ιδανικό για να γυμνάσεις τους γλουτούς σου, σε μια πλήρη συσκευασία των 3 τεμαχίων σε διαφορετικά, ανοιξιάτικα χρώματα.
    • Sentio Kettlebell 4 Kg
      Sentio Kettlebell 4kg
      Κάνε συνδυαστικές ασκήσεις με βάρη και αερόβιο και απέκτησε άλλο… κορμί! Τα Kettlebells 4kg με ειδικές λαβές θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις το στόχο σου.
    • Sentio Duffle Bag
      Sentio Duffle Bag
      Η Sentio Duffle Bag είναι μία τσάντα που κάνει… για όλα. Στο γυμναστήριο ή στα ταξίδια σου, με χωρητικότητα 45Lt, θα μπορείς να κουβαλάς μαζί σου όσα πράγματα χρειάζεσαι και με το παραπάνω.

    🌐 Stay “connected”

     

    Με top συμμάχους που… «μετράνε»! Η γκάμα των Wearables είναι μεγάλη και δε θα πρέπει να λείπει από το δικό σου outfit, ένα κομψό και premium design-άτο Wearable. Φόρεσε αυτό, που εφαρμόζει τέλεια στον καρπό σου και match-άρει με το στιλ σου και μείνε υγιής, ασφαλής και ενημερωμένος για το αν έχεις πετύχει τους ημερήσιους στόχους σου, κάθε φορά που προπονείσαι!

     

    • Apple Watch Series 9 41mm Product(RED) Sport Band
      Apple Watch Series 9 41mm Product(RED) Sport Band
      Το Apple Watch Series 9 διαθέτει τη λειτουργία Double Tap, έναν μαγικό τρόπο αλληλεπίδρασης με το Apple Watch, μια ακόμη πιο φωτεινή οθόνη και τη λειτουργία Precision Finding για το iPhone.
    • Apple Watch Series 9 41mm Starlight Case Starlight Sport
      Apple Watch Series 9 41mm Starlight Case Starlight Sport
      Το Apple Watch Series 9 είναι ο απαραίτητος σύντροφος για μια υγιή ζωή. Ο επεξεργαστής S9 δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να είναι πολύ φωτεινή, καθώς και έναν μαγικό νέο τρόπο για γρήγορη και εύκολη αλληλεπίδραση με το Apple Watch σου.
    • Apple Watch Series 9 45mm Silver Case Storm Blue Sport
      Apple Watch Series 9 45mm Silver Case Storm Blue Sport
      Παρακολούθησε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σου. Δες πόσο χρόνο πέρασες σε φάσεις ύπνου REM, Core ή Deep με τα στάδια ύπνου. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη γενική ευεξία και την παρακολούθηση του κύκλου.

    Σέταρε το image σου με ένα ζευγάρι Ακουστικά και… «Let the music play». Σίγουρα η ενέργειά σου θα εκτοξευτεί... στα ύψη. Ειδικά εσύ, που γυμνάζεσαι χωρίς παρέα, πάτα play στην αγαπημένη σου λίστα και νιώσε τα beats να συνοδεύουν τους παλμούς σου.

    • Cellularline Bluetooth Neckband Sport Μπλε
      Cellularline Bluetooth Neckband Sport Μπλε
      Με όποιο άθλημα και αν ασχολείσαι, όσο έντονη και να είναι η γυμναστική ή το lifestyle σου, τα Bluetooth® με αδιαβροχοποίηση IPX4 ακουστικά ATHLETY της Cellularline είναι ο «σύμμαχός» σου.
    • Cellularline Bluetooth Truly Wireless Music Sound Swag Κίτρινο
      Cellularline Bluetooth Truly Wireless Music Sound Swag Κίτρινο
      Με ελαφρύ, φορητό σχεδιασμό, τα TWS ακουστικά SWAG της Cellularline προσφέρονται για συναρπαστικές μουσικές ακροάσεις και επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στο σπίτι, στο γραφείο ή στη βόλτα.
    • Edifier X3 Lite Gray
      Edifier X3 Lite Gray
      True Wireless Bluetooth® 5.3 ακουστικά για πραγματική ασύρματη ελευθερία, με δυναμικούς οδηγούς 6mm, ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου (ENC), αντοχή IP55 και συνολική διάρκεια μπαταρίας έως και 24 ώρες.

    🧃 Ώρα για Cocktail βιταμινών


    Κάνε Mix & Blend στην απόλαυση, σερβίροντας στον οργανισμό σου ένα «ενεργειακό ποτό». Ένας δροσερός, φυσικός χυμός ή ένα τονωτικό smoothie με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά αποτελούν easy επιλογές για ένα βιταμινούχο πρωινό, ενώ δίνουν ενέργεια και βοηθούν στην ανάκαμψη των δυνάμεων, ειδικά μετά από ένα HIIT workout.

     

    Τι;;; Δεν έχεις εξοπλισμό, για να φτιάξεις το ρόφημα που προτιμάς; Δες τις -spring- προτάσεις του Plaisio Expert & πάρε δώρο μια εύκολη smoothie συνταγή με εκρηκτική γεύση!

    • Smeg Μπλέντερ BLF01PGEU
      Smeg Μπλέντερ BLF01PGEU
      Φυστικί Μπλέντερ Smeg BLF01CREU με πανίσχυρο μοτέρ 800W, χωρητικότητα δοχείου 1.5Lt και 3 προρυθμισμένα προγράμματα: smoothie, συντριβή πάγου, pulse.
    • ussell Hobbs Μπλέντερ 25192-56 Retro Cream
      Russell Hobbs Μπλέντερ 25192-56 Retro Cream
      Ένα Russell Hobbs μπλέντερ με ανοξείδωτες λεπίδες, 3 ταχύτητες, λειτουργία Pulse και ισχύ 800W, για να κάνεις πανεύκολα την προεργασία των συνταγών σου.
    • Nutribullet Μπλέντερ NB907R Pro
      Nutribullet Μπλέντερ NB907R Pro
      Το μπλέντερ της Nutribullet έχει ισχύ 900W, λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι που περιστρέφεται με 21.000 στροφές το λεπτό, δύο XL κύπελλα και… υπόσχεται να φτάσει το smoothie σου σε άλλο level.

    #Smoothie_recipe 📝


    Υλικά

     

    ✔️   1 γιαούρτι
    ✔️   ¼ ποτηριού γάλα (της επιλογής σου)
    ✔️   1 μπανάνα
    ✔️   6 φράουλες
    ✔️   2 κουταλιές της σούπας βρώμη 
    ✔️   1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο 
    ✔️   1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και κανέλα

     

    Εκτέλεση

     

    👩🏻‍🍳 Βάζεις τα υλικά στην κανάτα του blender, χτυπάς σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο, παχύρρευστο ρόφημα και σερβίρεις με ή χωρίς πάγο! 

     

    Καλή απόλαυση!

     


    🍽️ Level up στη μαγειρική


    Γίνεται να μαγειρεύεις αλμυρά και γλυκά φαγητά στην πιο light εκδοχή τους -με ή χωρίς καθόλου λάδι & βούτυρο; ΝΑΙ, γίνεται! Αφού τα δύο Health freaks, Air fryer & Ατμομάγειρας, κάνουν «τα αδύνατα, δυνατά». Με τις παραπάνω hot συσκευές φτιάχνεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου με τον πιο υγιεινό, γρήγορο και eco-νομικό τρόπο. Απόκτησε healthy διατροφικές συνήθειες και βάλε στο εβδομαδιαίο σου menu ποιότητα και ποικιλία γεύσεων.

     

    Ο Plaisio Expert, φυσικά, θα σου λύσει τα χέρια με τις κορυφαίες του προτάσεις. Check-αρε τον «ήρωα» που θα πάρει θέση στον πάγκο της κουζίνας σου και θα εκτελεί με επιτυχία κάθε μαγειρική σου «αποστολή»!

    • Rohnson Φριτέζα Αέρος R-2859 G
      Rohnson Φριτέζα Αέρος R-2859 G
      Φριτέζα αέρος της Rohnson για να μαγειρεύεις τα αγαπημένα σου φαγητά πιο υγιεινά. Έρχεται με ισχύ 1800W, χωρητικότητα 7Lt και θερμοκρασία που αγγίζει τους 200°C για να εκτελέσεις όλες τις συνταγές.
    • MasterPro Φριτέζα Αέρος Rocket Duo WH 900
      MasterPro Φριτέζα Αέρος Rocket Duo WH 900
      Ετοίμασε υγιεινά γεύματα εύκολα και απίστευτα γρήγορα με το Airfryer της MasterPro, που έχει ισχύ 2400W, 11 προγράμματα ψησίματος και χωρητικότητα κάδων 9Lt, για να καλύπτει και τις πιο… XL μερίδες.
    • Russell Hobbs Ατμομάγειρας 23560-56 MaxiCook
      Russell Hobbs Ατμομάγειρας 23560-56 MaxiCook
      Ετοίμασε τα γεύματά σου στον ατμό με τον Russell Hobbs ατμομάγειρα ισχύος 1000W, με χωρητικότητα 10.5Lt, 3 επίπεδα μαγειρέματος και ηχητική ειδοποίηση που σηματοδοτεί πως το γεύμα σου είναι έτοιμο.

    Άνοιξη σημαίνει επανεκκίνηση και ανανέωση! Είναι η ευκαιρία να «χαράξεις» νέα μονοπάτια, με ελαφρύτερη διάθεση! Φτιάξε, λοιπόν, τη δική σου Άνοιξη, ξεκινώντας από τους fitness στόχους σου και… κυνήγησέ τους με όλο σου το «είναι»! Τι λες;