3+1 𝑒𝓈𝓈𝑒𝓃𝓉𝒾𝒶𝓁𝓈 για το απόλυτο 𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉 στο σπίτι!

    Το καθημερινό σου πρόγραμμα έχει χωρέσει τα πάντα εκτός… από τη γυμναστική. Έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, όμως θα ήθελες να βάλεις και λίγο τo 𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉 στη ζωή σου. Χωρίς να χάνεις λεπτό στα…

    3700860
    Το καθημερινό σου πρόγραμμα έχει χωρέσει τα πάντα εκτός… από τη γυμναστική. Έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, όμως θα ήθελες να βάλεις και λίγο τo 𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉 στη ζωή σου. Χωρίς να χάνεις λεπτό στα «πήγαινε-έλα», χωρίς ακριβό εξοπλισμό…
     Σε καταλαβαίνουμε Α Π Ο Λ Υ Τ Α!

    Γι’ αυτό, προσπαθήσαμε να φέρουμε το γυμναστήριο… σπίτι σου! Και σου προτείνουμε τα «essentials» για το απόλυτο #𝐻𝑜𝓂𝑒𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉. Αρκεί μόνο, να είσαι συνεπής στις προπονήσεις σου!

    #01 Τα «𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉 𝐵𝓊𝒹𝒹𝒾𝑒𝓈» σου

    Σίγουρα θα χρειαστείς μερικά fitness accessories – απαραίτητα για όλες τις ασκήσεις του 𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉 σου. [gallery ids="96468,96470,96467"] Γι’ αρχή, θα σου προτείναμε λάστιχα γυμναστικής σε διαφορετικά μεγέθη. Με αυτά θα μπορείς να γυμνάζεις τα περισσότερα σημεία του σώματος, όπως τους γλουτούς, τα χέρια, την πλάτη, τους ώμους, ακόμα και την κοιλιακή περιοχή. Online, θα βρεις άπειρες ασκήσεις με λάστιχα, ώστε να διαμορφώνεις κάθε φορά και διαφορετικό πρόγραμμα γυμναστικής. Καλό θα ήταν επίσης από τη συλλογή σου, να μη λείπει μία μπάλα γυμναστικής. Μπορεί να την έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου μόνο με pilates, όμως… Η μπάλα, είναι από τα καλύτερα «εργαλεία» για διατάσεις, αλλά και κοιλιακούς! Πίστεψέ μας, θα «δοκιμάσεις» πολλές φορές τις αντοχές σου εξαιτίας της… [gallery columns="2" ids="96460,96466"] Σε κάποιες ασκήσεις όμως, δεν αρκεί μόνο το βάρος του σώματός σου. Θα χρειαστείς και κάποιους αλτήρες, προκειμένου να γίνουν σωστά και με τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα kettlebells, είναι αλτήρες ιδανικοί για δύναμη και αερόβια γυμναστική ταυτόχρονα. Αφού, χάρη στην ειδική σχεδίασή τους, εμπλέκουν πολλά μέρη του μυϊκού συστήματος, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη λαβή και ενδυναμώνουν τον κορμό. Ειδικά σε ασκήσεις κάτω κορμού, το kettlebell δε θα το αποχωρίζεσαι με τίποτα! Και εννοείται πως, ένα βαράκι αποτελεί επίσης «must» εξάρτημα γυμναστικής. Προσπάθησε μόνο αυτό που θα επιλέξεις να έχει ματ φινίρισμα, ώστε να μη σου γλιστράει από το χέρι ακόμα κι αν ιδρώσεις.   [caption id="attachment_96465" align="aligncenter" width="300"]Στρώμα Γυμναστικής 3613518[/caption] Νόμιζες ότι το ξεχάσαμε; Φυσικά και όχι! Ένα στρώμα γυμναστικής είναι το πρώτο και το κυριότερο που θα πρέπει να προμηθευτείς. Απαραίτητο τόσο για τις ασκήσεις, όσο και για τις διατάσεις, το στρώμα θα σε προστατέψει από τυχόν κραδασμούς ή πιθανούς τραυματισμούς. Θα συμβάλει στη σωστή στάση σώματος και φυσικά, θα σε βοηθήσει ώστε να βγάλεις σωστά μέχρι και το τελευταίο set κοιλιακών!

    #02 Χωρίς μουσική, προπόνηση δεν αρχίζει!

    [gallery columns="2" ids="96463,96462"] Γίνεται να βγει η προπόνηση, χωρίς τη «motivational» μουσική να παίζει… background; Δε γίνεται! Γι’ αυτό, μόλις καταλήξεις στα fitness accessories που χρειάζεσαι, σειρά έχει να βρεις κι ένα φορητό ηχείο. Όπου κι αν αποφασίσεις να κάνεις προπόνηση… στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι, στον κήπο ή στο μπαλκόνι οι αγαπημένες σου 𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉 playlists θα σου δίνουν αυτό το «boost» που χρειάζεσαι για να «βγάλεις» τις επαναλήψεις σου. Και να θυμάσαι! Ποτέ μην παραλείπεις τη μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται, επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η γυμναστική μετά μουσικής μεγιστοποιεί τις αποδόσεις και βελτιώνει την ταχύτητα, αλλά και τη φυσική κατάσταση του οργανισμού!

    #03 …Ιδού τα αποτελέσματα!

    Μπορεί να κάνεις γυμναστική για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και όλα τα σχετικά. Όμως, σίγουρα περιμένεις και τη διαφορά στο σώμα σου! [gallery columns="2" ids="96464,96461"] Και για να σε προλάβουμε, παραπάνω δε βλέπεις δύο απλές ζυγαριές μπάνιου. Αλλά δύο «πολύ-εργαλεία» που αναλύουν με λεπτομέρεια το σώμα σου! Μέτρηση βάρους, λίπους, μυϊκής ή οστικής μάζας, βασικού μεταβολικού ρυθμού, ακόμα και ποσοστού νερού. Μάλιστα, φτιάχνουν αρχείο και το στέλνουν απευθείας στο smartphone σου, για να έχεις εύκαιρες όλες τις μετρήσεις του σώματός σου, ανά πάσα ώρα και στιγμή!

    #04 Για το «𝒫𝑜𝓈𝓉-𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉»

    [caption id="attachment_96469" align="aligncenter" width="300"]Φορητό Blender 3700860[/caption] Το γεύμα που κάνεις μετά την προπόνηση έχει πολύ μεγάλη σημασία! Παρέχοντας στον οργανισμό μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βοηθάμε ώστε να βελτιστοποιηθεί το όφελος της άσκησης που προηγήθηκε. Παράλληλα συμβάλλουμε στην ταχύτερη αποκατάσταση, στη μείωση της κόπωσης και κατ’ επέκταση στην «προετοιμασία» του οργανισμού για την επόμενη προπόνηση. Μία γρήγορη, εύκολη και υγιεινή λύση που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι η προετοιμασία ενός «Energy Smoothie». Τί θα χρειαστείς από εξοπλισμό; Μόνο ένα φορητό blender, για να ετοιμάζεις το λαχταριστό σου shake και… να φεύγεις! Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Όλα τα υλικά στον κάδο κι ανακατεύεις! Σου έχουμε ετοιμάσει αναλυτικά τη συνταγή του πιο λαχταριστού «Energy Smoothie» αποκλειστικά στο PlaisioBlog!

    Αυτά λοιπόν, είναι τα 3+1 που θεωρούμε εμείς «essentials» για το Home 𝒲𝑜𝓇𝓀𝑜𝓊𝓉 σου. Βάλε φόρμα, αθλητικά και «τρέξε» σε ένα κατάστημα Πλαίσιο για να τα βρεις ΟΛΑ!
    Οκ, Ίσως και να μη χρειαστεί τελικά…
    Αφού μπορείς να μπεις, όπως είσαι, στο 🔴plaisio.gr και να βρεις ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε fitness accessories και όοοολα τα σχετικά για τον… προσωπικό σου χώρο γυμναστικής! 💪