Κλιματιστικό και Interior Design | Ποιο στιλ ταιριάζει με τη διακόσμηση του χώρου σου;

    Έμαθες τα νέα; Το Πλαίσιο σε παει 3ήμερο ταξίδι στην Ιταλία! Διάλεξε το δικό σου premium κλιματιστικό και πάρε μέρος στο διαγωνισμό... λες να είναι η στιγμή σου;

    premium κλιματιστικά

    Το Α και το Ω στο interior design είναι το στιλ διακόσμησης. Ο χαρακτήρας και η αισθητική δηλαδή, πάνω στην οποία βασίζεται η διαρρύθμιση ενός χώρου. Minimal με ήσυχες γραμμές και απαλά χρώματα; Επιμελώς ατημέλητο, boho chic με έντονα χρώματα; Ρουστίκ διακόσμηση με πρωταγωνιστές φυσικά υλικά και διαφορετικές υφές; Ή μήπως, κάτι πιο σύγχρονο, όπως το industrial στιλ; Όπως τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, έτσι και οι μόνιμα εγκατεστημένες συσκευές, όπως ένα premium κλιματιστικό, επηρεάζουν την αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης.

    🎉 Στο Πλαίσιο καλωσορίζουμε τις top-5 Series κλιματιστικών που έχουν δώσει έμφαση, εκτός από την απόδοση και τις τεχνολογίες, στο εξωτερικό design και την αισθητική. Ας βρούμε λοιπόν, το κατάλληλο για εσένα κλιματιστικό, εκείνο που θα κάνει perfect-match με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου!

     

    #01 Fujitsu Series KE

     

    Κλιματιστικά με ιδιαίτερα luxury χαρακτήρα. Η σειρά KE της Fujitsu χαρακτηρίζεται από ήρεμο design: ομαλές καμπύλες, που δίνουν μία αίσθηση άνεσης και καλοπέρασης. Μιλάμε για κλιματιστικά που είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά. Χάρη στο εξωτερικό φινίρισμα CMF, η πρόσοψη αλλάζει τόνο και απόχρωση ανάλογα με το φως της ημέρας, δίνοντάς σου την αίσθηση ενός «ζωντανού καμβά». Εναρμονίζονται με οποιαδήποτε διακόσμηση, χαρίζοντας κομψότητα και premium χαρακτήρα στο χώρο. Θα τα βρεις σε λευκό και γκρι με CMF φινίρισμα. 

    • Fujitsu Series KE λευκό
    • Fujitsu Series KE λευκό
    • Fujitsu Series KE ασημί
    • Fujitsu Series KE ασημί

    🎯 Είναι μοντέρνα και κλασικά, παράλληλα. Γι’ αυτό το λόγο αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε στιλ διακόσμησης. Λόγω των ομαλών καμπυλών θα ενσωματωθούν τέλεια σε ένα classic ή minimal style διακόσμησης. Επιπλέον, χάρη στην πρόσοψη που αλλάζει εικόνα με βάση το φως, αποτελούν ιδανική επιλογή και για ένα σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης – ένα design που δίνει μεγάλη έμφαση στο φωτισμό και τη λιτή επίπλωση. 
     

    • Fujitsu Series KE generic
    • Fujitsu Series KE  generic
    • Fujitsu Series KE generic
    • Fujitsu Series KE generic

    #02 Daikin Series Emura

     

     

     

    Η Daikin Emura αποτελεί σύμβολο στο σύγχρονο κλιματισμό. Πρόκειται για μία σειρά με υψηλά standards αισθητικής, που διατηρεί μία minimal και διακριτική εικόνα. Με κομψό φινίρισμα σε λευκό, ασημί ή μαύρο η Daikin έχει δημιουργήσει τον τέλειο συνδυασμό εμβληματικού design και μηχανολογικής αρτιότητας. Η εσωτερική μονάδα των κλιματιστικών Emura έχει ένα μοναδικό 3D σχήμα, κάτι το οποίο εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή αέρα και επιπλέον, κάνει τη συσκευή να φαίνεται ακόμα πιο λεπτή απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Μοναδικός σχεδιασμός που… μιλάει από μόνος του! 

    • Daikin Series Emura  λευκό
    • #02 Daikin Series Emura  μαύρο
    • Daikin Series Emura  γκρι

     

    🎯 Ο μοντέρνος και slim σχεδιασμός των κλιματιστικών Emura, τα καθιστά ιδανική επιλογή για χώρους με σύγχρονο design, όπου κυριαρχούν καθαρές γραμμές, μινιμαλιστικά έπιπλα και ουδέτερες αποχρώσεις που δημιουργούν αντιθέσεις. Top επιλογή και για χώρους με Art Deco style διακόσμησης, όπου δίνεται μεγάλη έμφαση στα γωνιακά μοτίβα, τις luxury λεπτομέρειες και τα γεωμετρικά σχήματα. Στη λευκή απόχρωση, μπορείς να το επιλέξεις και για πιο boho ντεκόρ

     

    Daikin Series Emura generic

     

    #03 Toyotomi Series Erai


     

     

    Η Toyotomi, με τη σειρά κλιματιστικών Erai, κατάφερε να συνδυάσει άψογα το κλασικό στιλ με τις μοντέρνες τεχνολογίες. Χρησιμοποιεί ΑΙ, για να παρέχει εξατομικευμένη εμπειρία θέρμανσης/ψύξης, ενώ διατηρεί απλό design -χωρίς γωνίες ή απότομα κοψίματα- που ταιριάζει ακόμα και σε έναν πιο κλασικό χώρο. Θα το βρεις σε 3 ιδιαίτερους χρωματισμούς: Mystery White, Midnight Blue και Black.  

     

    Toyotomi Series Erai χρώματα

     

    🎯 Έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, που βγάζει μοντέρνο αέρα, διατηρώντας όμως το διαχρονικό στιλ. Ταιριάζουν απόλυτα σε χώρους με κλασικό design που αναζητούν αυτήν τη σύγχρονη, διακριτική πινελιά. Ακόμη, είναι ιδανικά για χώρους που συνδυάζουν ρουστίκ στοιχεία με κομψές γραμμές και vintage διακοσμητικά. 

     

    #04 Inventor Series Dark

     

    Εντυπωσιακό design σε μια μονάδα υψηλής αισθητικής που αναβαθμίζει κάθε χώρο. Τα κλιματιστικά της σειράς Dark από την Inventor ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Συνδυάζουν το μαύρο χρώμα με τον υψηλής ποιότητας καθρέφτη, χαρακτηριστικά που επιτάσσουν οι τελευταίες τάσεις στη σύγχρονη διακοσμητική. Κι έτσι, ο  χώρος σου μεταμορφώνεται σε σημείο αναφοράς μοντέρνου design και πολυτέλειας.

     

    Inventor Series Dark generic

    🎯 Είναι elegant και φινετσάτα. Ένας χώρος με Hollywood-ιανό αέρα δε θα μπορούσε να έχει τίποτα λιγότερο λοιπόν. Τα κλιματιστικά Dark της Inventor ταιριάζουν απόλυτα σε χώρους με πιο glamorous διακόσμηση που βασίζεται σε αστραφτερές λεπτομέρειες και μεταλλικά φινιρίσματα. Ιδανική επιλογή και για χώρους με μοντέρνο, σύγχρονο στιλ που μπορούν να υποστηρίξουν έναν luxury αέρα. 
     

    Όπως καταλαβαίνεις, στο Πλαίσιο δε χρειάζεται να συμβιβαστείς με τίποτα, όσο διαλέγεις το δικό σου, premium κλιματιστικό. Γιατί έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις την τέλεια συσκευή και από πλευράς design και από πλευράς απόδοσης!

     

    SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🎉🎉
    ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ✈️ ΙΤΑΛΙΑ!

     

    Διαγωνισμός Ιταλία