Xbox Games with Gold: Δείτε τους τίτλους του Ιουλίου!

    Ανακοινώθηκαν από τον Dan Hickey (Marketing Program Manager) οι τέσσερις δωρεάν τίτλοι για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live | Games With Gold, όσον αφορά τον μήνα Ιούλιο, η συνολική αξία των…

    GwG-JUN22-Main
    Ανακοινώθηκαν από τον Dan Hickey (Marketing Program Manager) οι τέσσερις δωρεάν τίτλοι για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live | Games With Gold, όσον αφορά τον μήνα Ιούλιο, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 54 δολάρια! 
    Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox Series X|S θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το action/adventure Beasts of Maravilla Island των Banana Bird Studios/Whitethorn Games (από 1 έως 31 Ιουλίου) και το first-person physics-based puzzle Relicta των Mighty Polygon/Ravenscourt (από 16 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου). Από την πλατφόρμα του Xbox 360 (συμβατά με κονσόλες Xbox λόγω Backward Compatibility) έχουμε το theme park simulation Thrillville: Off the Rails των Frontier Development/Disney Interactive Studios (από 1 έως 15 Ιουλίου) και το aRPG Torchlight των Runic Games/Microsoft Studios (από 16 έως 31 Ιουλίου). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!