Xbox Game Pass: Το Control ανάμεσα στους τίτλους του Δεκεμβρίου;

    Όταν ο επίσημος λογαριασμός του Xbox Game Pass κάνει retweet ένα «εμπιστευτικό» email της «Melissa McGamepass», της μυστηριώδους Executive Senior VP Lieutenant of General Video Game Communications της…

    XBXGP-Melissas-Note
    Όταν ο επίσημος λογαριασμός του Xbox Game Pass κάνει retweet ένα «εμπιστευτικό» email της «Melissa McGamepass», της μυστηριώδους Executive Senior VP Lieutenant of General Video Game Communications της Microsoft, τότε τα πράγματα είναι εκτός... «ελέγχου»! Μιλώντας για ένα μοχθηρό «κόκκινο φως» και αποκρύπτοντας το όνομά του παιχνιδιού με την λέξη REDACTED, το κείμενο της Melissa παραπέμπει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στο Control, το πολυβραβευμένο action/adventure των Remedy Entertainment και 505 Games, το οποίο μάλλον θα βρίσκεται ανάμεσα στους τίτλους του Xbox Game Pass για το μήνα Δεκέμβριο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για την κανονική ή την Ultimate Edition του τίτλου, η οποία κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου (προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των χρηστών) και εκτός από τα DLCs, είναι η μόνη έκδοση με δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης για τα Xbox Series X/S.

    [UPDATE] Επιβεβαιώθηκε η προσθήκη του Control στο Xbox Game Pass Δεκεμβρίου!

    Το απόγευμα της Τρίτης (1η Δεκεμβριού), η Megan Spurr (Community Manager, Xbox Game Pass) ανακοίνωσε τους τίτλους που θα προστεθούν σύντομα στη λίστα της συνδρομητικής υπηρεσίας, για PC, Android και κονσόλα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η κανονική έκδοση του πολυβραβευμένου τίτλου (Android & Console).