WLGaming Esports: Συνεργασία με την επίσημη esports ομάδα των Milwaukee Bucks!

    Η WLGaming Esports - η No.1 Ελληνοκυπριακή ομάδα με τους περισσότερους τίτλους και το μεγαλύτερο δίκτυο από creators - συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της, δημιουργώντας άλλη μία εκπληκτική…

    WLGxBucks-Main
    Η WLGaming Esports - η No.1 Ελληνοκυπριακή ομάδα με τους περισσότερους τίτλους και το μεγαλύτερο δίκτυο από creators - συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της, δημιουργώντας άλλη μία εκπληκτική συνεργασία · αυτή τη φορά με το επίσημο Milwaukee Bucks Esports Organization του NBA2K League!
    Η συνεργασία με τους Bucks GG ή Bucks Gaming (οι οποίοι αγωνίζονται στο αντίστοιχο επίσημο esports πρωτάθλημα του NBA) έχει ως στόχο την επέκταση τους και στην Ευρωπαϊκή σκηνή των esports, κάτι το οποίο θα ξεκινήσει με τους WLG μέσα από μια σειρά ενεργειών για το gaming κοινό. Ο General Manager της WLGaming Esports - Γιάννης Μόλλας - δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία αυτή. Μιλούσαμε για πολλούς μήνες μέχρι να καταλήξουμε στο πλάνο που θα ξεκινήσει όλο αυτό. Ο Υπεύθυνος τμήματος Patrick Glogovsky είναι ένας νέος άνθρωπος με πολύ όρεξη και θέλει να φέρει τους bucks και σε άλλα esports παιχνίδια. Σαν WLG είναι μια τεράστια κίνηση για εμάς και την Ελληνική σκηνή και θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να κάνουμε πρωτοποριακές κινήσεις όπως κάνουμε τα τελευταία 7 χρόνια.» Οι εν λόγω ενέργειες δεν θα περιορίζονται αποκλειστικά σε online events, καθώς στα πλάνα του οργανισμού περιλαμβάνονται και δραστηριότητες εκτός gaming.
    Plaisio x WLGaming: Μαζί στην κορυφή!
    Ο Ελληνοκυπριακός esports οργανισμός WLGaming Esports (We Love Gaming) ξεκίνησε το 2015 από τον Γιάννη Μόλλα. Στην πορεία εξελίχθηκε, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις σε Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στα Paladins Premier League LAN στην Αμερική, στο PUBG GLL Main League, στο Clash Royale Europe ενάντια σε κορυφαίες ομάδες και στις τρεις περιπτώσεις (Fnatic, Faze Clan, SK Gaming, G2 Esports κ.ά.), με μεγαλύτερη διάκριση την πρόκριση στο EU Masters (τη 2η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη μετά το LEC) ως πρωταθλητές Ελλάδος.
    © WLGaming Esports LTD
    Η ομάδα της WLGaming Esports αγωνίζεται με τα high-end Gaming PCs της σειράς Turbo-X Nemesis και τα διακριτικά του Πλαισίου, η κουλτούρα του οποίου είναι συνυφασμένη με το gaming. Αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τα esports, το Πλαίσιο έχει διοργανώσει, στηρίξει και λάβει μέρος σε μεγάλα και μικρά events, όπως το Plaisio Gaming Nation, το Xbox Arena by Plaisio, το Intel® Extreme Masters, το League of Legends Greek Championship, το F1aXion και πολλά άλλα! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!