Ubisoft: Τίτλοι και μηνιαίο κόστος για την συνδρομητική υπηρεσία Uplay+

    Με το λανσάρισμα της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας Uplay+ να πλησιάζει, η Ubisoft αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τίτλους αλλά και το κόστος της μηνιαίας συνδρομής για Windows PC…

    U_PLAY_PLUS_List

    Με το λανσάρισμα της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας Uplay+ να πλησιάζει, η Ubisoft αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τίτλους αλλά και το κόστος της μηνιαίας συνδρομής για Windows PC και Google Stadia! 

    Συγκεκριμένα, με €14.99/μήνα οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν πρόσβαση σε 100+ τίτλους* από τις σειρές Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Rayman, σε πολλά indie games, δοκιμαστικές εκδόσεις (betas) αλλά και σε επερχόμενες κυκλοφορίες, όπως τα Rainbox Six: Quarantine, Gods & Monsters και Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Αξίζει να αναφέρουμε πως κάποιοι από τους τίτλους θα περιέχουν όλα τα expansions/DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, ενώ για τους παίκτες που θα πραγματοποιήσουν προεγγραφή μέχρι και τις 15 Αυγούστου, ο πρώτος μήνας - από 3 έως και 30 Σεπτεμβρίου - είναι δωρεάν. * Κάποιες χώρες ενδέχεται να θα έχουν διαφορετικά παιχνίδια.