Ubisoft: Τα έσοδα του Assassin's Creed Valhalla ξεπέρασαν το ένα δισ. δολάρια!

    Μαζί με τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο CEO της Ubisoft - Yves Guillemot - αποκάλυψε πως τα έσοδα από το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed ξεπέρασαν το ένα…

    ACV-PLC-Main
    Μαζί με τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο CEO της Ubisoft - Yves Guillemot - αποκάλυψε πως τα έσοδα από το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια!
    Το Assassin's Creed Valhalla (το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020) αποτελεί τον 12ο βασικό τίτλο της δημοφιλούς σειράς, το genre της οποίας έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια της 14χρονης πορείας της (από το πρώτο Assassin's Creed του 2007) έως ότου καταλήξει στη σημερινή RPG-centric μορφή του. Είχε το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του franchise, σημειώνοντας κατά την 1η εβδομάδα της κυκλοφορίας του υψηλότερες πωλήσεις από οποιονδήποτε προηγούμενο τίτλο Assassin's Creed, ενώ μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 αναδείχθηκε ως το δεύτερο πιο κερδοφόρο παιχνίδι της Ubisoft. Συμπληρώνοντας ένα χρόνο κυκλοφορίας, το Assassin's Creed Valhalla εμπλουτίστηκε με τα Wrath of the Druids και The Siege of Paris Story Expansions, ενώ το επερχόμενο Dawn of Ragnarök αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου του 2022 (έναντι 39,99 ευρώ). Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο φιλόδοξα Story Expansions στην ιστορία της εταιρείας, το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερες από 35 ώρες παιχνιδιού. [caption id="attachment_77546" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: © 2021 Ubisoft Entertainment[/caption] Θέλετε να πάρετε μία γεύση από το νέο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed και ως θρυλικός Βίκινγκ πολεμιστής που μεγάλωσε με ιστορίες για μάχη και δόξα να κάνετε επιδρομές εναντίον των εχθρών σας, να μεγαλώσετε τον οικισμό σας, να αυξήσετε την πολιτική σας δύναμη και να κερδίσετε μία θέση ανάμεσα στους θεούς στη Valhalla; Κανένα πρόβλημα, μιας και η Ubisoft έχει ανακοινώσει Free Weekend Event για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (24 με 28 Φεβρουαρίου). To Dawn of Ragnarök έρχεται στο Assassin’s Creed Valhalla! Απόκτησέ το για PlayStation 5, PlayStation 4 και κονσόλες Xbox. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!