Το Twitch είναι πλέον διαθέσιμο και στο Nintendo Switch!

    Twitch live streaming μέσα από την οθόνη του αγαπημένου σου Nintendo Switch; Η επίσημη εφαρμογή σας περιμένει στο Nintendo eShop! Είναι γεγονός: αν είστε κάτοχοι Nintendo Switch μπορείτε πλέον να…

    Twitch-on-Switch-1
    Twitch live streaming μέσα από την οθόνη του αγαπημένου σου Nintendo Switch; Η επίσημη εφαρμογή σας περιμένει στο Nintendo eShop!
    Είναι γεγονός: αν είστε κάτοχοι Nintendo Switch μπορείτε πλέον να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή της Twitch Interactive, να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας και να ακολουθήσετε τους αγαπημένους τους streamers, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους κονσόλα σε TV mode, Tabletop mode ή Handheld mode. Το αποτύπωμα εγκατάστασης της εφαρμογής αγγίζει τα 31 MB, υπάρχει υποστήριξη για Ιαπωνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κορεάτικα, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα και Κινέζικα και η ποιότητα της εικόνας προσαρμόζεται αυτόματα. Λιτή, αλλά επαρκής για τις ανάγκες των χρηστών, μπορεί να χαρακτηριστεί και η εμπειρία χρήσης (UI): υπάρχει ένα «Home Tab» με προτεινόμενα streams, ένα «Browse Τab» όπου τα streams χωρίζονται σε κατηγορίες με βάση τον τίτλο ή την κατηγορία, καθώς και ένα «Search Tab». [caption id="attachment_74178" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © 2021 Nintendo[/caption] Εάν θέλετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε των κωδικού πρόσβασης χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια ή την οθόνη αφής της κονσόλας. Μπορείτε είτε να σαρώσετε έναν κωδικό QR στο smartphone σας είτε να εισαγάγετε έναν οκταψήφιο κωδικό που εμφανίζεται στην οθόνη σας στη διεύθυνση https://www.twitch.tv/activate. Ωστόσο, σε σχέση με την ιστοσελίδα ή άλλες εφαρμογές του Twitch, η εφαρμογή δεν προσφέρει ταυτόχρονη προβολή του live chat, για αυτό αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποια συζήτηση θα πρέπει να σκανάρετε έναν κωδικό QR και να μεταφέρετε τη «δράση» στην οθόνη του smartphone/tablet σας. Επίσης, δεν υπάρχει δυνατότητα για game streaming από το Nintendo Switch απευθείας στην πλατφόρμα μέσω της εφαρμογής, για το οποίο - όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα - απαιτείται εξειδικευμένο hardware. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!