Το NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition έρχεται στο Xbox Game Pass!

    Το NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition έρχεται στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass στις 2 Απριλίου, σύμφωνα με επίσημη ανάρτηση της Square Enix, στο Twitter! [Incoming transmission] To all…

    NieR-BGE-XGP
    Το NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition έρχεται στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass στις 2 Απριλίου, σύμφωνα με επίσημη ανάρτηση της Square Enix, στο Twitter! Το NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition περιλαμβάνει το γεμάτο δράση 3C3C1D119440927 DLC που περιέχει τη στολή "Revealing Outfit" για την 2B, τη στολή "Young Man’s Outfit" για τον 9S και τη στολή "Destroyer Outfit" για την A2. Αφού ολοκληρώσεις νέες υποκατηγορίες αποστολών σε αυτό το DLC, μπορείς να απολαύσεις το παιχνίδι και να επιλέξεις τις στολές από το NieR Replicant. Οι υποκατηγορίες αποστολών έχουν τη μορφή τριών διαφορετικών προκλήσεων μάχης, σε τρία διαφορετικά στάδια. Περιλαμβάνει επίσης το ακόλουθο περιεχόμενο:
    • Αξεσουάρ μάσκας μηχανής
    • Grimoire Weiss Pod
    • Χαρτονένια εμφάνιση Pod
    • Ρετρό γκρι εμφάνιση Pod
    • Ρετρό κόκκινη εμφάνιση Pod
    Τέλος, η έκδοση NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition υποστηρίζει ανάλυση 4K Ultra HD και HDR στο Xbox One X (Xbox One X Enhanced). * Για να αποκτήσεις αυτό το περιεχόμενο θα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει συγκεκριμένη πρόοδο στην κυρίως ιστορία του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης σκηνές στο βασικό σενάριο του παιχνιδιού στις οποίες δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο περιεχόμενο.