Το God of War Ragnarök αναμένεται πιο εκρηκτικό από ποτέ!

    'Ενας από τους σημαντικότερους τίτλους της χρονιάς κυκλοφορεί πολύ σύντομα: το God of War Ragnarök. Όπως και εσύ, έτσι κι εμείς, το περιμένουμε πώς και πώς, και παρακάτω θα βρεις πέντε λόγους για τους…

    God of War Ragnarök

    'Ενας από τους σημαντικότερους τίτλους της χρονιάς κυκλοφορεί πολύ σύντομα: το God of War Ragnarök. Όπως και εσύ, έτσι κι εμείς, το περιμένουμε πώς και πώς, και παρακάτω θα βρεις πέντε λόγους για τους οποίους είμαστε ενθουσιασμένοι να το παίξουμε!

     

    Προειδοποίηση: το άρθρο περιέχει spoilers από το God of War (2018).

     

    God of War Ragnarok

     

    #01 Απαντήσεις στα ερωτήματα που προέκυψαν

     

    Στο τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού, βλέπουμε τον Kratos και τον Atreus να φτάνουν στο Jötunheim. Εκεί, οι ίδιοι ανακαλύπτουν πως η μητέρα του Atreus, Faye, ήταν Giant που αποφάσισε να μείνει στην Midgard.

     

    Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως ο Atreus αναφερόταν ως Loki από τη μητέρα του και τους Giants. Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα και τι σημαίνει για τον ίδιο; Γιατί ο Baldur κυνηγούσε τη μητέρα του; Αρκετά σημαντικά ερωτήματα που περιμένουμε να απαντηθούν!  

     

    World Tree

     

    #02 Να εξερευνήσουμε τα υπόλοιπα βασίλεια

     

    Μπορεί τα βασίλεια να είναι 9, όμως στο προηγούμενο μέρος της ιστορίας μπορούσες να εξερευνήσεις μόνο 6 από αυτά.

     

    Συγκεκριμένα, τα τρία επιπλέον βασίλεια που θα είναι διαθέσιμα είναι τα: Asgard, των Æsir θεών, Vanaheim, των Vanir θεών, και Svartalfheim, των νάνων. Τα βασίλεια αυτά είχαν αποκλειστεί από τον Odin, κάτι που φαίνεται πως έχει αλλάξει. Άραγε, τι σε περιμένει;  

     

    God of War Ragnarok - Kratos vs Thor

     

    #03 Η μάχη με τον Thor

     

    Με το Fimbulwinter να ξεκινάει νωρίτερα από την προφητεία εξαιτίας του θανάτου του Baldur, το Ragnarök είναι πιο κοντά από ποτέ! Στο secret ending, ο Kratos, o Atreus και ο Mimir επιστρέφουν σπίτι.

     

    Εκεί, ο Atreus βλέπει ένα όραμα πως στο τέλος του Fimbulwinter, ο Thor θα εμφανιστεί έτοιμος για μάχη. Αυτή η μάχη ενδέχεται να είναι και ένα από τα highlights του παιχνιδιού, και ίσως είναι από τις πιο επικές που έχουμε δει έως τώρα.  

     

    God of War Ragnarok - Prophecy

     

    #04 Θα βγει αληθινή η προφητεία;

     

    Ένα εξίσου μεγάλο ερώτημα που μας «βασανίζει» από το τέλος του προηγούμενου τίτλου, είναι η προφητεία. Στο μνημείο που βρήκαν, υπήρχαν τοιχογραφίες με τις περιπέτειες των δύο ηρώων, όπως ακριβώς τις είχαν ζήσει μέχρι τώρα.

     

    Καθώς τις βλέπει ο Kratos, παρατηρεί ένα κρυμμένο τμήμα. Εκεί, απεικονίζεται o Atreus να κρατά τον Kratos που αργοπεθαίνει. Ο ίδιος αποφασίζει να το αγνοήσει, όμως, υπάρχει περίπτωση να βγει αληθινό;  

     

    Logo

     

    #05 Πώς θα τελειώσει το κομμάτι της Νορβηγικής μυθολογίας;

     

    Η Santa Monica Studio δήλωσε πως το Ragnarök θα κλείσει το κομμάτι της Νορβηγικής μυθολογίας. Τι σημαίνει αυτό για τη σειρά God of War; Θα κινηθεί σε νέες περιοχές με διαφορετικούς θεούς; Θα πρωταγωνιστεί ο Kratos και ο Atreus;

     

    Το μόνο hint που θα μπορέσουμε να πάρουμε για αυτή την ερώτηση, είναι το τέλος του God of War Ragnarök.

     

     

    H συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου σε PlayStation®5 και PlayStation®4.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!