The Power of Karakuri | Gameplay Trailer για το WILD HEARTS™

    Τιθασεύστε αρχαία τεχνολογία για να κυνηγήσετε τεράστια πλάσματα σε έναν κόσμο φαντασίας εμπνευσμένο από τη φεουδαρχική Ιαπωνία: το WILD HEARTS™ της Omega Force κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου 2023.…

    WILDHEARTS-KOEITECMO-Main
    Τιθασεύστε αρχαία τεχνολογία για να κυνηγήσετε τεράστια πλάσματα σε έναν κόσμο φαντασίας εμπνευσμένο από τη φεουδαρχική Ιαπωνία: το WILD HEARTS™ της Omega Force κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου 2023.
    Το WILD HEARTS™ είναι μια μοναδική εκδοχή στα παιχνίδια κυνηγιού, όπου η τεχνολογία σας δίνει καλύτερες πιθανότητες κόντρα σε τρομακτικά πλάσματα «μπολιασμένα» με τη φοβερή δύναμη της ίδιας της φύσης. Αντιμετωπίστε τα πλάσματα αυτά μόνοι ή κυνηγήστε τα με φίλους σε μία επική co-op περιπέτεια. Αναπτυγμένο από την Omega Force (το ιαπωνικό στούντιο πίσω από τη σειρά Dynasty Warriors) της KOEI TECMO και σε συνεργασία με την EA Originals, σας στέλνει σε μια επική περιπέτεια που λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο - εν ονόματι Azuma - εμπνευσμένο από τη φεουδαρχική Ιαπωνία. Το WILD HEARTS™ πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation®5, Xbox Series X|S και PC στις 17 Φεβρουαρίου 2023, με υποστήριξη για παιχνίδι cross-platform. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!